HUSEINS Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 (edited) Hello everyone. Saakshu ar to ,ka sheit nav HUSEINS , bet par cik atminos vinja ielogoshanaas paroli izdomaaju uztautaat jums no shiit profila. probleema ar regjistreeshanos gign maajaslapaa. Regjistreejos apmeeram pirms divaam nedeeljaam ar jaunu niku RagnaR. Itkaa viss aizgaaja un e-pastaa bija jaapstiprina apstiprinaajums. Iegaaju e-pastaa , bet tur tukshums. No gigna nekaada zinja netika sanjemta. Shodien ienaacu maajaslapaa un uzspiedu ,ka kjipa esmu aizmirsis parole "Forget pass" , bet uz e-pastu taa liidz shim nekas nav atnaacis. Where have a problem ? regjistreeties pa jaunu itkaa negribu , jo niks RagnaR jau ir aizsists un briiva e-pasta patreiz nav. P.S inbox - [email protected] Edited June 7, 2013 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 paskaties mēstulēs vai citās mapēs. Kad izlasīsi šo, un ja vēl nebūs, tad aizsūtīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 7, 2013 Author Report Share Posted June 7, 2013 Nav :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 man ar šitā bija, kad nomainīju in-game niku uztaisīju jaunu profilu, ar tā pat nekas nenāca, karoč izlogojos ārā un pēc pāris dienām uztaisīju pavisam jaunu gan jaunu epastu uztaisīju speciāli un beigās viss aizgāja.. bet īsti nezinu ko tev darīt varbūt nomaini ip vai ko tādu hvz vai arī sūti ka aizmirsi paroli Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 7, 2013 Author Report Share Posted June 7, 2013 Kaads sakars tur vispaar regjistraacijai ar ip ? Es jau teicu , ka meegjinaaju uzspiest "Forget passw" , bet man uz e-pastu tikuntaa neatnaak jauna parole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Kaads sakars tur vispaar regjistraacijai ar ip ? Es jau teicu , ka meegjinaaju uzspiest "Forget passw" , bet man uz e-pastu tikuntaa neatnaak jauna parole. tas jau vnk kā ieteikums ta hz ko tev tgd darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Es pienjemu ka probleeema ir inboxaa , uztaisi epastu kautvai gmail.com un tad atsuuti man pm aizsutishu ielugumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 Vopshem taa - pameegjinaaju regjistreeties arii citajaas komuunaas , lai paarbaudiitu vai ar inboxu viss ir kaartiibaa. izraadaas nevaru citur regjistreeties ,jo nevaru apstiprinat regjistraaciju epastaa.Taatad shaize taa pati. Neko neuzraad. Aizsutiju tev citu e-pastu. gaidu oeluugumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Aizsuutiits, ieraksties pectam te vai atnaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 Atnaaca , bet laikam tu nesaprati ko es veeleejos ar sho topiku pateikt. Man ir probleemas ar pashu foruma regjistraaciju. varbuut augstaakstaavoshie vareetu paskatiities? Regjistreejos ar Niku RagnaR. (peec nika punkts) Vnk akceptet to niku gignaa un miers. Savaadaak regjistreeties forumaa izredzes nulle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Ir redzēts, ka kāda ārzemju lapa neņem pretī inbox.lv e-pastus. gmail.com gan visam vajadzētu būt kārtībā. Ja pamēģināji gmail un nestrādā, tad vai nu tu nemāki "spam" sadaļu atvērt e-pastā vai arī tev nav lemts gignā reģistrēties. Varbūt sarunā ar kādu citu lai piereģistrē tevi. Varbūt patiešām problēma ir kaut kāda mistiska tavas ip, kompīša vai kas tamlīdzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 Driizaak nav lemts. Vakar pameegjinaaju regjistreeties g-mail un beigas izmeta logu ar tekstu ,ka tulit uz telefona atnaaks kods un , lai ievadu to noraadiitajaa ailee. So funny , bet nekaada koda neatnaaca :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagnaR?? Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Var veert ciet. Draugs pieregjistreeja ! Paldies par atsauksmeem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inteq Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Atnaaca , bet laikam tu nesaprati ko es veeleejos ar sho topiku pateikt. problema ir tur, ka Tev nesanak regjistreties un tad Tu prasi ielugumu, bet pec tam, kad Tev aizsuta ielugumu Tu saki, ka tevi nesaprata citi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagnaR?? Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Rich es nekur neesmu teicis , lai man suuta ieluugumu. TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 lol , ja jau tu suutiiji epastu tatad vajadzeja ielugumu .. Jo neko citu nevar aizsuuutiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 biksītes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now