KRISTIINE -_- Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 :D:D:D juus esat cirks, paldies un uzredzeeshanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Ok. Taa kaa es saliidzinoshi nesen tik esmu atgriezies ierindaa tad kristiine, Tev ir peedeejaa iespeeja piedomaat pie tiesiibu lietoshanas un attieksmi pret citiem adminiem gan serverii, gan forumaa. Tikai tas, ka nessen esmu atpakalj mani atur no tavas apgraiziishanas, jo no mana viedoklja to admineeshanu neuztver nopietni... Paareejie admini - Ja redzat Kristiini nepaireizi lietojam acc tad luudzu suutiet man demo un es adekvaati izveerteeshu! Kristiine, viss tavaas rokaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Es saaaku saprast, ka esmu traapijis ne tur, jums(pashi zinaas) internets un cs laikam ir visa dziive, piedodiet, bet taa saak likties, drusku paliek skumji par to Skumigi ir tas, ka tev tev liekas, ka cilvekiem te cs ir dzive, bet tu esi lielais vecis, kam ir afigenna privata dziive, ar beibem un dargam mashinaam, un tu ienac te paspelet sava prieka peec un ''padirst'' cilvekiem virsu. Adminu attieksmi pret citiem speletajiem esam jau parrunajusi vairakas reizes pedejo 3 menesu laikaa, un es vairakas reizes esmu iestajies un iestashos par to, ka Admins ir paraugs parejiem speletajiem. p.s. Kristine un nesalidzini cilvekus, kas ir aktivi ieksh Gign ar cs atkarigajiem, tu buusi paarsteigts cik daudz cilveku ir spejigi sakartot savu dzivi taa lai izdaritu visu un vel vairak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts