LAVRx Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Vai kādam ir gadījies līdzīgi - respektīvi kompis man ieslēdzās normāli un viss bubmbās. Kaut ko padarot viņš pēc brīža sāk frīzot un parādās melns ekrāns ar uzrakstu Disk boot failure, please insert system disk ....." Man stāvēja divi cietie diski un viens vēl sadalīts divās partīcijās no sākuma domāju, ka tas otrs hdd pie vainas un tapēc izrāvu viņu ārā, bet nekas nemainījās. Vai tas varētu būt ka hdd uz kā win atrodās ir aizgājis pa pieskari, vai arī vienkārši pārinstelēt windu un tad skatīties ko šis klepos. Respektīvi vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Vai nu instalagm gals klāt, vai pašam cietnim. Trešais nav dots. WIN pārliec un tad skaties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 11, 2013 Author Report Share Posted May 11, 2013 Pārinstalēšu winīnti un skatīšos. Man galvenais tas otrs cietnis točna ir aizgājis pa pipelēm un būtu tizli ja tagad vēl otrs aizietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Nav saistīts ar bad blockiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now