Zorg`s Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Es te nedaudz pameklēju, bet neko prātīgu neatradu. Vai kādam nav bijusi saskarsme ar GSM signalizācijām? Vajadzētu it kā pieslēgumu/tarifu, kas vislētāk izmaksās gada šķērsgriezumā. Par cik zvana tikai tad, ja signalizācija nostrādā un tāpat netiek runāts, tad viss būtu pa nullēm. Varbūt tur privāti jāinteresējas pie sakaru operatora? Katrā ziņā, ja kādam ir bijusi saskarsme/vajadzība - padalaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 kam tev to signalizāciju vajag? man X5 jau kādu laiku stāv skybrake, ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 okartes starta komplekts ir 1ls uz 60 dienam. letakais, ko pagaidam esmu atradis. problema tikai tada, ka jamaina numurs ik pa 60 dienam, jo atjaunosanas karte ir tikai uz 20 dienam. beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now