Jump to content
GIGN Forum

[PIETEIKUMS TF2] hariits


Recommended Posts

Sveicināti. Balstoties uz šo postu, nolēmu vismaz pamēģināt uzrakstīt pieteikumu uz administratora tiesībām @ TF2 GIGN MAIN servera.

Vārds, uzvārds: Haralds L.

Vecums: 18

Nodarbošanās

  • Photoshop (mājas lapas, dizains, logo etc. lietas)
  • IPB Forumi
  • Team Fortress 2 (vienīgā spēle, kuru es spēlēju)
  • Aktīvs sports: basketbols

Pieredze

TF2 spēlēju aptuveni 2-3 gadus. Aptuveni gadu nospēlēju kā non-steam spēlētājs, vēlāk gan nopirku pašu spēli. Spēlēju kādreiz (un arī administrēju) Spēļu Pasaule serverī. Šad tad, kad GIGN serverī neviens nespēlē, izklaidējos spēlējot kaut kādu citus modus, piemēram, surf, dm_duel . Counter-strike sen atmests, jo, pirmkārt, apnika, otrkārt, pārāk daudz, saucamie - čīteri.

Motivācija

Labums, protams, ka jebkurā gadījumā būtu. Pirmkārt, esmu aktīvs krāpnieku topikā kā arī pašā forumā, regulāri meklēju administratorus kad serverī valda haoss. (Pierādīt var Mr.Zombie, janis38, jo rakstu viņiem, tagad arī Jameson būs šajā lokā). Otrkārt, pēdējā laikā, tiešām, tiešām sāk parādīties dažādi hakeri, čītotāji. Kāpēc? Nav ne jausmas kāpēc šajā laikā ... skatoties uz administratoru aktivitāti, izskatās, ka daudzi nespēj vairs pildīt funkcijas, jo manis informācija tiek nosūtīta starp administratoriem. Beigās nākas rakstīt topikā. Treškārt, esmu aktīvs serverī. Ir šādas tādas nianses ko man vajag personīgi labot, piemēram, lamāšanās. Jā atzīstu. Var aizkrist širmis nedaudz ciet. (Dodot šo iespēju, ir ļoti liela iespēja man laboties, jo man tiek uzticēta daļiņa no servera)

Serverī esmu vidēji 2-3 stundas. Pārsvarā spēlēju pa vakariem (sākot ~20 līdz ~1). Brīvdienās sanāk paspēlēt vairāk, protams.

Links uz manu statistiku - http://stats.gign.lv...nfo&player=2643

Links uz manu STEAM profilu - http://steamcommunity.com/id/haris22/

Regulāri atjaunoju savu reģistrāciju serverī (pašlaik norēķinos caur PayPal)

Paldies. Gaidu skaidrus un adekvātus, ar pamatojumu, viedokļus.

Ar cieņu,

hariits

Edited by hariits
Link to comment
Share on other sites

Es arī atbalstu. Redzēts bieži, un arī reportē čiterus. Domāju, ka būs labs admins.

Vēl es domāju, ka 3dzis, uubers un K. būtu ideāli kandidāti adminam. Gaidīsim pieteikumus, protams ja viņiem pašiem tas ir interesnati.

Uzreiz varu teikt, ka TF2 admin tiesības ir ļoti, ļoti reti nepieciešamas :)

Link to comment
Share on other sites

Atbalstu. Bieži sauc pēc admina, sevišķi pēdējā nedēļā un tā kā man nav laika, mierīgi var likt manā vietā.

Nezinu kā būs ar tiem čīteriem, kuri nav acīmredzami,vai spēs atpazīt, bet var dot iespēju.

Link to comment
Share on other sites

Es arī piebiedrojos domubiedriem un atbalstu admina titula piešķiršanu šim fruktam (vai dārzenim). Ceru, pēc ievēlēšanas viņš savu varu izmantos tikai viscēlākiem mērķiem, un tā kā atrodas manā friendlistē uzklausīs arī manus padomus par mapes maiņu, gaga likšanu un citiem konkrēti man dzīvei svarīgiem jautājumiem.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...