CreativeNemesis Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) Sveiki! Problēma sekojoša - Tikko atbraucu no laukiem , dzirdu mammu sakam ka kompim zaļš ekrāns. Protams man uz brīdi wtf , bet eju labot. Skatos, nodomāju ka draiveris nobrucis , jo uz šī aizvēsturiskā kompja ir Intel 910GL videokarte , kas ir veca un uz 7 windowsa tāpat neiet , tāpēc instalējot laižu caur compatability mode-u uz xp sp2 . šoreiz domāju ka vnk jāpārinstalē draiveris , to izdaru , bet nekas nav mainījies. Izšķirtspējas arī rādās visas iespējamās ( bet ne īstā( 1366x768) ) ..... Pašam ekrānam nav vainas , jo ieslēdzot meņu , viss ir kārtībā. Tātad - Kādam ir bijusi šāda problēma un ir zināms veids kā to atrisināt ? Ja jā , lūgums izpalīdzēt un pateikt arī man! Paldies! SUPER-MEGA-EDIT - - - Nevajag palīdzēt - pats atradu problēmu! btw, tiem kas vēlas zināt iemeslu - bija izkustināts savienojums uz ekrānu. ķip kontakts, bet ne pilnīgs. Kārtīgi iespraudu un viss ok Edited April 14, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 (edited) Sveiki - Netaisīšu vēlvienu postu , par cik , man liekas , šī sekojošā problēma ir saistīta ar iepriekšējo. Tātad- atkal ir tā , ka nerāda īsto rezolūciju, bet visas citas iespējamās , un instalējot draiveri arī nekas nemainās ( ja lasījāt iepriekš , es izmantoju modificētu xp draiveri uz win7 , jo uz win7 nav draivera priekš manas v-kartes ) arī bilde , kas cerams var palīdzēt - http://puu.sh/2FKwK.png EDITS - vienīgā atšķirība no iepriekšējās problēmas - nav zaļais ekrāns , un arī spēles nevar paspēlēt ( Demigod-am metā ārā par d3d erroru. ) Edited April 23, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now