Jump to content
GIGN Forum

Zaļa bilde


Recommended Posts

Sveiki!

Problēma sekojoša - Tikko atbraucu no laukiem , dzirdu mammu sakam ka kompim zaļš ekrāns. Protams man uz brīdi wtf , bet eju labot. Skatos, nodomāju ka draiveris nobrucis , jo uz šī aizvēsturiskā kompja ir Intel 910GL videokarte , kas ir veca un uz 7 windowsa tāpat neiet , tāpēc instalējot laižu caur compatability mode-u uz xp sp2 . šoreiz domāju ka vnk jāpārinstalē draiveris , to izdaru , bet nekas nav mainījies. Izšķirtspējas arī rādās visas iespējamās ( bet ne īstā( 1366x768) ) .....

Pašam ekrānam nav vainas , jo ieslēdzot meņu , viss ir kārtībā.

Tātad - Kādam ir bijusi šāda problēma un ir zināms veids kā to atrisināt ? Ja jā , lūgums izpalīdzēt un pateikt arī man!

Paldies!

SUPER-MEGA-EDIT - - - Nevajag palīdzēt - pats atradu problēmu!

btw, tiem kas vēlas zināt iemeslu - bija izkustināts savienojums uz ekrānu. ķip kontakts, bet ne pilnīgs. Kārtīgi iespraudu un viss ok

Edited by CreativeNemesis
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sveiki - Netaisīšu vēlvienu postu , par cik , man liekas , šī sekojošā problēma ir saistīta ar iepriekšējo.

Tātad- atkal ir tā , ka nerāda īsto rezolūciju, bet visas citas iespējamās , un instalējot draiveri arī nekas nemainās ( ja lasījāt iepriekš , es izmantoju modificētu xp draiveri uz win7 , jo uz win7 nav draivera priekš manas v-kartes )

arī bilde , kas cerams var palīdzēt - http://puu.sh/2FKwK.png

EDITS - vienīgā atšķirība no iepriekšējās problēmas - nav zaļais ekrāns , un arī spēles nevar paspēlēt ( Demigod-am metā ārā par d3d erroru. )

Edited by CreativeNemesis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...