Jump to content
GIGN Forum

GIGN.lv un Capital.lv Events 2013


Nak3D
 Share

Recommended Posts

Personīgi vēlētos TF2 ,bet CS:GO arī nav slikts.

Mans priekšlikums ir:

Drošivien ,kāds zin kā tagad notiek League Of Legends kvalifikācijas spēles ,ja kāds nezin tad tas ir- Katru nedēļu notiek ap astoņām spēlēm ,katra komanda spēlē savā starpā. Tie ,kas uzvar iegūstu vienu punktu tie ,kas zaudē iegūst neko. Tā aptuveni spēle kādas 10 nedēļas (LoL) ,pirmās četras komandas ,kurām ir visvairāk punktu tiek izsķirošajās spēlēs ,izlozē ,kura komanda spēlēs pret ko , divas komandas tiek uz fināla spēlem ,bet divas zaudētāju komandas ,spēlē par trešo vietu. Vienīgā problēma būs atrast komandas ,varbut gign foruma jāizveido ,kāds topics ,lai cilvēki spētu savākties vienā komanda.

Otrs veids:

Klasiskais veids ,kā CS 1.6.

Nedēļas laikā izspēlē noteiktu skaitu spēles ,tiem kam vairāk uzvaru tiek tālāk tie kam necik uzvaru ,paši zināt.

Tad izspēlē fināla spēles un ir zināms mūsu uzvarētājs :)

Edited by Qww
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Principā variet dzēst ārā tos postu kuri nekam neder, vai nav saistīti ar šo turnīru.

Lai pēctam nesakrājas nereāli daudz postu.

P.s. Manējo ar dzēšat ārā.

Lai paliek tikai Qww ideja pagaidām.

Edited by slapeklis
Link to comment
Share on other sites

Šis varētu būt viens no primajiem soļiem lai GIGN.LV CS:GO servers kļūtu populārāks.

Manuprāt vajag izdomāt kaut kā tā, lai arī spēlētājiem kuri ir aizņemti un nevar drotot 24/7 būtu iespēja cīnīties par balvām.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Būtu labi, ja visus mačus izspēlē nedēļas laikā, ar iepriekš izvēlētām vai izlozētām komandām (ar nejaušības metodi izlozējot būtu lielāka intriga pasākumam, bet ja ar paša izvēlētiem komandas biedriem, tad jāizdomā veids kā cilvēkiem palīdzēt atrast tos, kas ar viņiem spēlēs, tā paša topika izveidošana "GIGN un Capital.lv event 2013 "Create a Team"", lai spēlētgribētājiem būtu vienkāršāk izveidot komandas). Var izdomāt par tiem MVP's kaut ko, katra mača spēlētājam ar lielāko MVP titulu skaitu, nelielas, bet atmiņā paliekošas balvas saistībā ar GIGN un Capital. Turnīra beigās tiek izspēlēta pussfināls un fināls, protams, balstoties uz uzvarām un zaudējumiem, var arī izdomāt, ka papildus vērtē ar iepriekš iegūtajiem MVP tituliem komandā, kas dod papildus punktus kvalifikācijai finālā.

Edited by Pauly
Link to comment
Share on other sites

Gribētos redzēt kaut ko tādu, kur nebūtu jāvelta laiks komandas vākšanai. Piemēram, es no šejienes nezinu nevienu, kas kādreiz spēlētu cs:go. Pats pa retai reizei uzspēlēju. Vai tas īsti ir realizējams nespriedīšu, bet free for all gan nešķiet laba ideja.

Link to comment
Share on other sites

Labi, tā kā atsauksme nav īpaši milzīgi, tad izklāstīšu, kā es to visu iztēlojos.

Es šo visu pasākumu esmu iedomājies aptuveni šādi.

Tiks izveidots TOP 10 Most Wanted Team saraksts, katru nedēļu katrai komandai tiks aizvadīta viena spēle. Lai cīnītos ar TOP 3 komandām ir jāiziet cauri visam sarakstam. Tb komanda kas ir >Top 10, lai spēlētu ar piemēram 6. vietu, tad komandai ir jāuzvar 10.,9.,8., un 7. vieta.

Komandas, kas atrodas Top 3, katru nedēļu saņem balvas vai arī tiek nodrošināts sponsoršips.

Komandas katru nedēļu var aizvadīt 2 treniņspēles ar dažādām komandām. Par katru uzvarēto spēli tiek iedots noteikts skaits punktu, attiecīgi no uzvarētās komandas vietas, ja tiek spēlētā treniņspēle ar kādu no TOP 3 komandām, tad zaudējot visi uzkrātie punkti tiek zaudēti.

Ja tiek sakrāts punktu skaits, kas ir lielāks nekā kādai no TOP 3 komandām. Var izaicināt šo komandu arī uz lielo spēli par vietu, ja šajā spēlē tiek uzvarēts, tad ieņem šīs komandas vietu, ja zaudēts - punkti dzēsti un komanda saņem noteiktu skaitu negatīvo punktu.

Lai vieglāk atrast komandu, izveidot sarakstu, kur var iemest sevi kā spēlētāju, kas meklē komandu, vai arī komanda, kas meklē spēlētājus.

Protams šis viss ir tikai īsumā, tur ir daudz sīkumi apakšā un jāskatās cik ļoti tas ir izpildāms.

Bet nu ideja īsumā ir šāda, komentējat, iesakat kas Jums patīk, kas nepatīk un ko vel varētu pielikt.

Link to comment
Share on other sites

Ja kāds organizators komandas sadalītu no kopējā spēlētāju saraksta, tad tas būtu godīgi pret visiem, bet ja būtu gan iepriekš sakomplektētas, gan random komandas, tad tā varētu būt liela priekšrocība jau saorganizētai komandai, ja agrāk ir spēlēts kopā, bet nu kādam ir šis jautājums ar komandu sadalīšanu jārisina.

Edited by Pauly
Link to comment
Share on other sites

piekriitu par to noob buushanu :D

bish roka jaapieshauj :D

esmu tikai par to lai tiimi tiktu izveidoti randoomaa...

+ buus tiem kas iisti nemaak shaut bet prooo bus suudi, jo jaavelk komanda.

Bet vismaz daudzmaz vienlidziigi buus taa lieta !

Link to comment
Share on other sites

ja tā notiktu, es būtu labākais enkurs 100% , bet tā noteikti nebūs, jo būs cilvēki, kas salasīs komandu ( vai jau ir tāda ) un mēģinās mutīt uz taktikām, kas īstenībā varētu būtu fantastiskas, ar pieejamo granātu klāst, negribēs izjaukt to visu dēļ random team mode :D

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Es domāju ka varētu taisīt sarakstu, kur visi spēlēt gribētāji varētu pieteikties, tad izlozēt spēlētājus lai komandās būtu vienlīdz daudz spēlētāji. Tā būtu viss godīgāk, savādāk savāksies te pro, un visiem gar degunu spēlēt prieks.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No TF2? :(

Ja reāli, tad cs:go ir tas esports, kurš uzņem apgriezienus šobrīd. Ideja ir laba, bet nu es nezinu cik tas ir aktuāls GIGNā un Latvijā. To gribētāju skaits šobrīd nav diez ko liels, bet gan jau ka, kad atvērsies reģistrācija to gribētāju skaits būs lielāks. Nav cs:go populārs gignā un Latvijā, pagaidām.

Ja jūs gribat reklamēt sevi sponsorējot/popularizējot kibersportu Gignā, tad cs 1.6 is way to go, varbūt arī TF2, jo tai spēlei vajag atbalstu un gigns ir pēdējais community, kurš so spēli atbalsta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Es domāju ka vajadzētu sākt taisīt komandas, jo laiks diezgan ātri iet, ātrāk sāks kautko darīt, ātrāk kautkas notiks, ja Nak3ds teica ka varētu top10 most wanted teams, tad viņas vajadzētu takā sākt taisīt tās komandas, nu savu topiku, kur var pieteikties un taisīt komandas, vai randomā lozējot, vai savācot savu teamu..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...