Jump to content
GIGN Forum

Pulkvedis

Norek
 Share

Recommended Posts

Man liekas, ka pulvedim ir probleema. rounds saaakaas, es mieriigi iepeerkos, skrienu de_train (T) augshaa pa trepeem, liidz galam ... izvelku savu awp gaidu pretinieku (CT) un te peekshnji ...

Pulkvedis attacked a teammate

(Terrorist) Pulkvedis : LO HS NA HU J

(Terrorist) Pulkvedis : NA HU J TU PISIES PRIEKSHAA DAUNI?

tas bija adreseets man, ja kaadam nepielec!

Pulkevidi briedi ... man liekas, ka tev ir nopietnas probleemas ar psihi un dereetu apmekleet psihologu kaa arii citus moraales un gara expertus. Izmeegjini jogu ... paliidz. Piedod, ka nenopirku spoguli un neredzeeju, ka tu rusho.

Luudzu citu cilveeku paliidziibu shai sakaraa ... esiet laipni pret pulkvedi un raadiet vinjam iisto celju.

P.S. tas ir nopietni!

nu ja godiigi tad man ar nepatiik nolaadeetie seedeetaji, kas tik trauce citiem bizot.

varbut nevajag uzreiz lamaties, bet tas tiesam ir kaitinosi, ka kads apsezas prieksa un nekustiigi dirshanas pozaa tup nez cik ilgi.

Edited by kerchs

nu ja godiigi tad man ar nepatiik nolaadeetie seedeetaji, kas tik trauce citiem bizot.

varbut nevajag uzreiz lamaties, bet tas tiesam ir kaitinosi, ka kads apsezas prieksa un nekustiigi dirshanas pozaa tup nez cik ilgi.

ja kaartiigi izlasiiji, tad zini, ka tikko rounds saakaas, es uzreiz ar awp uzskreeju augshaa un parasti naak CT no otras puses un es neseedeeju dirshanas pozaa, bet gan streifoju. max tur buutu pavadiijis 5 sekundes. kas mani paziist ... zin, ka es ilgaak kaa 5 sekundes vienaa vietaa nevaru noseedeet.

Edited by n0r3k

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...