aivis99 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Sveiki/Labvakar! Kāds no šejieniešiem ir atguvis nodokļus par strādāšanu ārzemēs caur šo firmu? Aizvakar tikai uzzināju, ka varu atgūt nodokļus, kurus maksāju jau kopš 2010. gada Vācijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Es tagad gaidu no vinjiem. Man ieteica darba koleegjis. Tuvakajaa laikaa naudai jau buutu jabuut. Tad jau redzees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Kur Tu strādāji? Tu gāji uz biroju vai internetā pieteicies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Nodokljus atgriezhu no Anglijas. Braucu pats uz biroju, jo tur vismaz visi papiiri vinjiem ir. Pasham jaanjem liidzi adreses no darba vietas, un pedeeja algas lapinja. Veel pases kopija vai id karte ja ir. PS. Konta nummurs arii. Process gan ir ilgs, liidz pat 9 meeneshiem tas viss var aiznjemt. Edited April 4, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Skaidrs. Bet nu tur ir rakstīts, ja nav tie dokumenti, tad der tikai kaut kāds dokuments(pase, id) un viņi visu izdarīs. Laikam tad vasarā, kad būšu mājās, tad pirmā pietura būs tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 kad būsi mājās palīdzēšu tās blankas aizpildīt. es jau vienam palīdzēju nodokļu naudu no UK atgūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now