xny Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 HI !!! Nu es speeleeju uz gign servera kaa juus zinat un diezgan biezhi. Es veeleetos Vismaz slotu un paaris amx tiesiibas !!. Gribeetu lai atbild tikai admini , nevis visi citi . xny / da hastla Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 hi Mr.Bil Gates, nu es jau kaadu laiku dziivoju pie muteriites un esmu forshs. Veeleetos vismaz 100k $ lai vareetu saakt patstaaviigu dziivi un lai arii ielasmeitaam no Lienes ielas pietiktu. Gribeetu lai atbild pats Bils nevis kaukaads suuds kas lasa shitaas veestules. uzciitiigais puisis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Sheit BIla Geitsa Privaatais Sabiedrisko attieciibu vadiitaajs... Diemzheel augsti godajamo Macho kungs, Bilam nebija iespejams atbildet jums, jo kartejo reizi tika atrasta kluuda Windows XP videe... Tachu juus neuztraucaties un laipni aicinu juus arii turpmaak cereet uz Bila Geitsa atbildi. Microsoft Social Department Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 es teicu bils nevis kaukaads parasts pidars kaa tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 A ja neprastoj pidar.. a zalatoj... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xny Posted October 22, 2003 Author Report Share Posted October 22, 2003 Just tikai viens jautaajums wtf tas ir ?Es jautaaju par slotu Plz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 HI !!! Nu es speeleeju uz gign servera kaa juus zinat un diezgan biezhi. Es veeleetos Vismaz slotu un paaris amx tiesiibas !!. Gribeetu lai atbild tikai admini , nevis visi citi . xny / da hastla xny tavs sapnis ir admin tiesiibas un vairaak tev neko dziivee nevajag ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xny Posted October 22, 2003 Author Report Share Posted October 22, 2003 Es teicu lai tikai blee admini atbild un taaka tu neesi admins tad piss nah...... nee mans sapnis nav adm , tas tikai prikola peec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 A kaa tas ir pist nah ? Paraadiisi man luudzu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xny Posted October 22, 2003 Author Report Share Posted October 22, 2003 wtf kur taadi rodas !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Nezinu kur taadi rodas, bet man ir aizdoma, ka vinji naak no dzmediibu namiem, slimniicaam un, atsevishkjos gadiijumos, no pirtinjaam. Paaugaas un kljuust par shaadiem, wtf, taadiem... ... kaa xny. Varbuut man tikai taa liekas, bet kaut kaa par daudz rupjiibu un muljkjiibu naak no da hastla biedriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xny Posted October 22, 2003 Author Report Share Posted October 22, 2003 Nu varbuut es nedaudz rupsh esu , bet cs speeleeju norm un gribeetu tomeer taas amx tiesiibas un slotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 tev nerodas veelme vilkt kaut kaadas paraleeles ar manu idiotisko poustu saakumaa un ar tavu "pieticiigo" pieteikumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xny Posted October 22, 2003 Author Report Share Posted October 22, 2003 Nee tikai ar Blinkybill Nice one . Nu Blee man liekas ka te jaabuu nez kaadam psdaatam pacanam lai kautko dabuutu , iedodiet vismaz uz laiku !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 nu ok.... nespeeju paliidzeet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts