bencik Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Man pasham Vostok patik, kartei ir viena nepilniba, ko T ja mak var izmantot, tas fakts. Fakts ir viens, ka vostok cilvekiem nepatik, jo vina vispar netiek speleta, es speciali so karti atstatu spelet, bet soreiz shis veel nav tas trakakais variants, jo karte tiesham ir nepopulara p.s. Prichom te Alwis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 neponemaju 4to tut razveli. Skoka pomnju vsegda najdjotsja tot kamu 4to ta ne nravitsja. Vi ne tak stavete vopros vi sprasite kamu nravetsja def mapi,i uvidete rezuljtat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Mani apgalvojumi ir balstīti uz faktiem, ko šeit lasu, par taviem izteikumiem es tikai pasmejos! chill Edited March 30, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Mani apgalvojumi ir balstīti uz faktiem, ko šeit lasu, par taviem izteikumiem es tikai pasmejos! chill Faktiem, kur ir kāds fakts? Te bija tikai kautkāds urbītis uzkrastījis kautko, kas nav ne fakts un ja būtu, tad tas arī ir nepareizs un tu jau uzreiz NOST VISU. Par ko tas liecina? Kādi ir tavi motīvi? Kādas ir tavas spriest spējas? Taisnības cinītāj.. edits: Man vienkjārši liekas stulbi, ka kautkāds zaļais gurķis brauc virsū, par to, ko neesmu darījis, kamēr pašam būtu jāpiestrādā pie savas uzvedības. Edited March 30, 2013 by R._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Faktiem, kur ir kāds fakts? Te bija tikai kautkāds urbītis uzkrastījis kautko, kas nav ne fakts un ja būtu, tad tas arī ir nepareizs un tu jau uzreiz NOST VISU. Par ko tas liecina? Kādi ir tavi motīvi? Kādas ir tavas spriest spējas? Taisnības cinītāj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Personigas lietas kartojam kaut kur citur luudzu Sekojam lidzi saviem xm un xvotemap un viss buus kartiba, tapec jau cilveks ir admins, ka ir apveltits ar domashanu un spejigs pienemt lemumu, nevis tupa sist pa pogaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandling Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Jā uzreiz jau nost, nemaz nepārbaudot faktus. Tev jau laikam sāpīgi par manu viediokli par tavu superīgo slapa izmantošanu, tikai neraudi lūdzu. Un tev ieteiktu paklusēt, par pareizu admina tiersību izmantošanu, smiekli nāk. Tad jau tev visus flagus sen vajadzētu noņemt, dusmas uznāca, kretīns tāds. Ienāk čalis, kas pirms mēneša uztasījis foruma akauntu un jau bārsta savu nenormāli noderīgo viedokli, kurš šajā gadījumā ir nepareizs. Tāpēc nakamreiz, kad vēlies izteikt savu svarīgo viedokli vispirms pārbaudi vai nekļudies, jo šajā gadījumā visādi kretīni arī uzreiz mēģina savu sāpīti te pret mani izsāpēt. Ja kādam bija un vēl ir problēmas ar to, ka konkrētajā dienā tika mainītas mapes lūdzu varat mēģināt sazināties ar allworth. kāds sakars ar to, kad esmu regojies? spēlēju jau ļoti ilgi gignā, man nav vajadzības sēdēt visulaiku forumā, jo neesmu nekāds statusu vacējs, jo spēlēju priekam. Un kādā sakarā tu piemini manu uzvedību te vispār? te netiek apspriests mana, bet tava visatļautība. Kā KRISTĪNE teica, ja ņenem nost xm, tad lai vismaz pabrīdina, ato dēļ tādiem spēlēt negribu ne es ne citi Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 kāds sakars ar to, kad esmu regojies? spēlēju jau ļoti ilgi gignā, man nav vajadzības sēdēt visulaiku forumā, jo neesmu nekāds statusu vacējs, jo spēlēju priekam. Un kādā sakarā tu piemini manu uzvedību te vispār? te netiek apspriests mana, bet tava visatļautība. Kā KRISTĪNE teica, ja ņenem nost xm, tad lai vismaz pabrīdina, ato dēļ tādiem spēlēt negribu ne es ne citi Nu šeit laikam bez rupjiem vārdiem neiztikt. Bļeģ tu daunis esi? Tev laikam vēl neiazgāja, ka tu ar saviem apvainojumiem esi kļudījies un lasīt nemāki, kā arī nesaproti, kam kas ir domāts. Mana visatļautība vai arī tava aprobežotiba un informācijas trūkums. Tikpat labi, es, piemēram, saku, ka tu esi daunis un kristiine uzreiz bez ārsta spreiduma vai kādiem citiem peirādījumiem saka, jā viņš točna ir daunis. Reāli, es esmu sašutis par to, ka es tieku nomelnots nevietā, tāpēc, lūdzu neizteikt tukšus minējumus. Tas, ka atrados serverī nenozīmē, ka mainīju mapes, par ko tajā brīdī arī nebiju īpaši priecīgs, bet, ko gan adminam ar augstāku statusu padarīsi, tāpēc vienkārši turpināju spēlēt. P.S. Neuztver šo kā apvainojumu, tas bija tikai kā piemērs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 R, es tiešām nesaprotu, kāpēc tu vispār atbildi + pie tam raksti tādus apjomīgus tekstus. Nav vērts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Tom, pareizi vien dara. Es arī nebūtu priecīgs, ja man pārmet par manu nemācēšanu likt votes, mainīt mapes, kad to dara cits admins, kā es sapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nu es, protams, to saprotu. Brīnos, ka nepateica uzreiz to skaidri, lai katram idiotam tas būtu skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandling Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Nu šeit laikam bez rupjiem vārdiem neiztikt. Bļeģ tu daunis esi? Tev laikam vēl neiazgāja, ka tu ar saviem apvainojumiem esi kļudījies un lasīt nemāki, kā arī nesaproti, kam kas ir domāts. Mana visatļautība vai arī tava aprobežotiba un informācijas trūkums. Tikpat labi, es, piemēram, saku, ka tu esi daunis un kristiine uzreiz bez ārsta spreiduma vai kādiem citiem peirādījumiem saka, jā viņš točna ir daunis. Reāli, es esmu sašutis par to, ka es tieku nomelnots nevietā, tāpēc, lūdzu neizteikt tukšus minējumus. Tas, ka atrados serverī nenozīmē, ka mainīju mapes, par ko tajā brīdī arī nebiju īpaši priecīgs, bet, ko gan adminam ar augstāku statusu padarīsi, tāpēc vienkārši turpināju spēlēt. P.S. Neuztver šo kā apvainojumu, tas bija tikai kā piemērs. es atvainojos, ja tu tas nebiji. Es atceros, ka nevienu citu adminu neredzēju un tu biji vienīgais, ko redzēju, bet tas nemaina faktu par topika jēga, nevis kāda speciāla admina izcelšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 es atvainojos, ja tu tas nebiji. Es atceros, ka nevienu citu adminu neredzēju un tu biji vienīgais, ko redzēju, bet tas nemaina faktu par topika jēga, nevis kāda speciāla admina izcelšana Atvainošanās tiek pieņemta. Protams, ka vienmēr ir bijušas problēmas ar to, kādas mapes tiek spēlētas, bet tas, jau ir uz katra admina sirdsapziņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Galvenais Jus uzbrukat R. Bet vinsh jau savaa 1majaa postaa pateica kursh pie vainas, lai gana isti vainigo neredzu sheit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 brandling, turpmāk domā ko raksti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandling Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Allworth mods, jasna. Varat vērt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts