LAVRx Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 (edited) Vajadzētu kaut ko sadomāt, lai nebūtu pa dzīvokli vadi jāvazā, stacionāro PC vajadzētu dabūt ar Wireless shteli. Es nu pat kā nopirku wireless adapteri, bet vinš vispār nehera neķer. Rūters atrodās kādu 3-4 m attālumā, bet pat googli ver vaļā 5 min, vai arī vispār neatver. Caur vadu nets ideāli šancē. Tas wireless adapters ir tāds mazinsh (micro) un tapēc pieļauju, ka tas varētu būt pie vainas. Respektīvi viņām jebkurš šķērsils traucē signālam. Varbūt uzreiz pirkti wireless tīkla karti un tad viss aizietu, jo aptuveni tur pat noliekot portatīvo nets normāli šancē. Idejas? Edited March 1, 2013 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Vajadzētu kaut ko sadomāt, lai nebūtu pa dzīvokli vadi jāvazā, stacionāro PC vajadzētu dabūt ar Wireless shteli. Es nu pat kā nopirku wireless adapteri, bet vinš vispār nehera neķer. Rūters atrodās kādu 3-4 m attālumā, bet pat googli ver vaļā 5 min, vai arī vispār neatver. Caur vadu nets ideāli šancē. Tas wireless adapters ir tāds mazinsh (micro) un tapēc pieļauju, ka tas varētu būt pie vainas. Respektīvi viņām jebkurš šķērsils traucē signālam. Varbūt uzreiz pirkti wireless tīkla karti un tad viss aizietu, jo aptuveni tur pat noliekot portatīvo nets normāli šancē. Idejas? Tie mazie usb ir izvirtība. Normālu pci-e karti nopērc un viss būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Es jau arī tā domāju. Tomēr negribās nopirkti pci-e karti un atkal apdirsties ar to pašu... Tev pašam ir bijusi pieredze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 (edited) Man ir šāds diviem pc mājā ruuteris 1 stāvā a abi pc ir otrajā stāvā bet ruuteris ari nav knapais Edited March 1, 2013 by Jameson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now