kraukskis- Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Noderētu ,bet ....... Vispār vajadzetu uztaisīt vote par to kādu serveri vajadzetu taisīt ja kāds viņu vispār taisīs. jā, bet tāpat te nekas nenotiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 jūs atnākat un bļaujat "eu davaj dodat mums serveri" tā itkā jums te kaut kas pienāktos, jums pat nav nojausmas cik izmaksā servera uzturēšana (man arī nav, bet katrā ziņā tas nav lēts prieks), varējāt vispirms domāt kur naudu dabūt serverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 jūs atnākat un bļaujat "eu davaj dodat mums serveri" tā itkā jums te kaut kas pienāktos, jums pat nav nojausmas cik izmaksā servera uzturēšana (man arī nav, bet katrā ziņā tas nav lēts prieks), varējāt vispirms domāt kur naudu dabūt serverim. nu jā saprotu, ka tās lēti nav, taču kaut kā jau varētu izveidot. Tepat 1.6 ir cik serveru. Kā arī visādos deathrun, zobmie utt ir visādas tur vip pakas un tamlīdzīgi, bet gignam tas nepiestāvētu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 jūs atnākat un bļaujat "eu davaj dodat mums serveri" tā itkā jums te kaut kas pienāktos, jums pat nav nojausmas cik izmaksā servera uzturēšana (man arī nav, bet katrā ziņā tas nav lēts prieks), varējāt vispirms domāt kur naudu dabūt serverim. Nu jā tas ir pats par sevi saprotams. Vispārībā jau tie kas grib ze serveri - var samesties vai kaut kā tur viņu saziedot ..jareiz tu saki lai domā kur dabūt naudu serverim.Taču tā vai tā naudu nesavāktu.Taču var jau par to pasapņot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Nu ja tevi neinteresē, nenozīmē, ka arī citus tas neinteresē. Deathrun arī ir interesanti. Nu zombie izbojā spēles būtību, un tas gign nav vajadzīgs, ja protams jūs sponsorējat, tad vel var runāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Nu zombie izbojā spēles būtību, un tas gign nav vajadzīgs, ja protams jūs sponsorējat, tad vel var runāt kas tad pēc tavām domām ir tā spēles būtība?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 ze arī ir sava spēles/moda būtība.Spēles būtība jau ir skraidīt apkar un kadu nošaut, lai ir jautri un nav svarīgi kāds mods dr ze gg pub vai kāds cits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 kas tad pēc tavām domām ir tā spēles būtība?!? Nu es esmu spēlēji css zombie mod itkā ir intresanti, bet nēsu sapratis to ka uzlien čaļi kkur augsā un zombiji netiek klāt, nu man patika, bet es labāk izvēlos pub, vai war3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Nu es esmu spēlēji css zombie mod itkā ir intresanti, bet nēsu sapratis to ka uzlien čaļi kkur augsā un zombiji netiek klāt, nu man patika, bet es labāk izvēlos pub, vai war3 ir jau zm jeb vnk zombiji jāšauj bet ze ir jābēg no tiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Nu forsi jau ir, bet es šaubos ka te gign būs zombie. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 visparibā kamēr topiks ir dzīvs iesakiet , man kadu ze serveri (v34) Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 tik gruuti samekleet caur server list? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epro* Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Zombie mods tak ir sviests. Ir tikai 2 varianti, kas var notikt: 1) Tu ielien kautkur kur zombiji netiek un visticamāk nogaidi kamēr laiks beidzas, jo viņi nenāks tev tuvumā, lai tu viņus nošauj. 2)Tu skraidi apkārt un pēc max. 20 sekundēm tevi novāc, jo pat 1 pret 1 ar zombiju spēlētājs nevar sacensties, kur nu vēl ja apkārt ir vairāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Zombie mods tak ir sviests. Ir tikai 2 varianti, kas var notikt: 1) Tu ielien kautkur kur zombiji netiek un visticamāk nogaidi kamēr laiks beidzas, jo viņi nenāks tev tuvumā, lai tu viņus nošauj. 2)Tu skraidi apkārt un pēc max. 20 sekundēm tevi novāc, jo pat 1 pret 1 ar zombiju spēlētājs nevar sacensties, kur nu vēl ja apkārt ir vairāki. Pats vispār esi spēlējis ze, jo tā gluži nav, vismaz kurā es spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epro* Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Uz 1.6 spēlēju... Reāli man jau vienalga vai te būs tas ZE serveris... es tik izsaku savas domas. Tāpat visticamāk viņu nespēlēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Tak klapējiet šo sūdu ciet,tapat te nekas nenotiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now