Jump to content
GIGN Forum

Kristīne neliek mierā.


bekausis
 Share

Recommended Posts

Saprotu, ka banāns ir tikai piecu minūšu garš, tāpēc nevēlos, lai tiktu pieņemtas kaut kādas sankcijas šajā sakarā, bet parcik pēdējā laikā tas sākt notikt diezgan regulāri, izdomāju uzdrukāt sūdzību par adminu Kristīne.

Lieta sekojoša, spēlēju gign serveros no Lielbritānijas un attiecīgi pings svārstās no 80-100. Pubā spēlēju regulāri un līdz šim brīdim adminiem nebija nekādu iebildumu pret manu pingu, bet pēkšņi admins Kristīne sadomāja man likt piecu minušu banānus ar iemeslu 'Ej lago citur!'.

Varbūt kāda ietekmīgāka persona var parunāt ar Kristīni, lai viņa/š ar tiem baniem nemētājas, jo manuprāt, tur vairāk ož pēc personiskas antipātijas nekā 'lagiem'? :)

Link to comment
Share on other sites

Vins visu dara pareizi,si sudziba ir nevieta.Kad es agrak speleju, es ari kickoju ara no servera visus speletajus ar pingu un jebkurs admins rikojas tiesi tapat.GIGN serveros nav vieta lageriem. Nevajag bojat speli ar lagiem.Tapec nevar but runa par personigu nepatiku.

Edited by lmz
Link to comment
Share on other sites

Gon4iki pekausis ir tas ko izkikoja?

HZ nekad neesmu redzeejis, ka viņš ļoti lagotu. Vismaz ja lago tad ļoti minimāli un tas netraucē.

piekritu. cik spele vinsh,ir paaugstinats pings,bet vinju neviens nekad nau kikojis. un to ka vinsh lago netrauceja piemeram man nekad. un neteleportejas vinsh ari,nau tur viss tik drausmigi )

Link to comment
Share on other sites

Lai neiegrimtu liekās diskusijās,uzreiz saku, ka šis ir mans pēdējais posts šajā topikā.

Ar to ‘raustīšanos skraidot pa karti’ Tu gan mazliet pāršāvi pār strīpu. Jā, varbūt dažreiz gadās, ka mazliet ielago vai kā tamlīdzīgi, bet taču esi mazliet saprotošāks, kā jau minēju, spēlēju no UK un pings ir tāds, kāds viņš ir, bet nu tomēr, esi mazliet lojālāks. Minimāli lagi taču nav pasaules gals, vai ne? (Retorisks jautājums)

Meklēt demkas un censties kaut ko pierādīt man galīgi negribās, bet nu ja nebūs citu variantu, tad nāksies to darīt. Paldies!

P.S Un jā, NEKAD nepērciet karameļu saldējumu iekš ‘Rimi’, var gadīties, ka kāds jau ir to apgrauzis, pirms Jūs to noperkat. (Visvairāk attiecās uz attachmentu)

Link to comment
Share on other sites

Pekausis te spēlē jau ļoti sen , kāpēc gan jākicko? :) šaubos, ka dēļ viņa pinga lago arī pārējiem.

btw, pekausi , atminies karameļu saldējumu? :weep:

Nav svarīgi cik sen šeit spēlē, Ja traucē vairākumam, tad jāmet ārā, vienalga kāds tev niks. Citu pings nerada lagus pārējiem, ko varat ņemties. Tas vnk traucē normāli šaut uz konkrētu cilvēku

Es kaut kā nesaprotu, atnāk te jaut kādi newbie admini un sāk tiranizēt vecos bukus, manuprāt, tas nav pieļaujams, Gon4ikam jāpērk regniks un jāapvaicājās pēc "imunitātes" pret kickiem...

Tu vēl te? :)

TĒMA SLĒGTA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...