Jump to content
GIGN Forum

Nakts gignā


eziic
 Share

Recommended Posts

Nu nav nopietni, ka 3 naktī mēs griežam havanu un serverī skraida 2 kubiki. Lūgums pēc xban un xvotemap. Bez slapa, kura dēļ mani apcirpa vecajos, labajos, varu pagaidām iztikt. Regniks nav problēma. Rekomendācijas varam sarunāt, minūtes vecajos statos bija tik, cik man sign'ā nažfragu. Paldies, visu labu. :)

Link to comment
Share on other sites

Haha, neatceros, jo neesmu forumu apmeklējis kopš pagājušā gada dēļ sen aizmirstiem kašķiem. Haha, atceries, ka man xb un xvotemap flagu noņēma, jo uzliku Samurajam ne-uz-viņu-vērstu silto uz galvas un viņš jutās par to aizskarts? Haha, es laikam neesmu no tiem, kas pagriež 1 nakti un prasa flagus, lai karinātu olas pie ceļgaliem, saņemies. :)

EDIT* Pavisam aizmirsu svarīgāko - paldies, vīri, par atbalstu. Manos gados cepumi Jums vairs nepienākas, bet kādu alu varam sarunāt. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

:) esli pametj ne otwibaet, vrode samuray snjal acces. Ezii dumaew on uspokoelsja :P praveljna poka samuraya nevidna nado pitatsja vernutj vsjo nazad :) . A Teddy dobrij ja dumaju vernjot vsjo :P

Eziic bil vsegda horowim :)

Edited by lmz
Link to comment
Share on other sites

Pret,pret un velreiz pret! Nevelos redzet tevi admin rindas,tu man nepatic! Vienreiz atnema jau tiesibas, kapec tas neatkartosies otreiz, ja savarija sudus ar slap tad ari maces ar xb un xvotemap ari! xvotemap citi gaida pusgadu lai dabutu, pa kuru laiku tu banosi ja tu sedi ar nazi un zhurko! viena punkta bija rakstit ja zhurkojot 10-20sec un neko nedara tad varu slapot un ja vel nesaprot tad slyejot!Gaidi so no manas puses! GL

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...