0xDEAD BEEF Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Mana kompānija (Accenture) meklē Java sistēmu analītķi. Ja kādu pazīsti vai pats tāds esi, piesakies! Es varētu izplūst garās runās par to, cik kruti ir strādāt Accenture, bet vēlos akcentēt to, ka esmu strādājis daudzās vietās, bet Accenture ir viss labāk. Pieminēšu, ka alga sākot ar 1200LVL uz rokas mēnesī + bonusi un pārējās krutu kompāniju fīčas. Sūti savu/drauga CV man. Palīdzēšu arī sagatavoties intervijai! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Beef, izrādās mans draugs jau pie tevis strādā... What are the odds Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Odds are good! 400+ darbinieki! Davai davai! Sarosās sistēmanalītiķi! Alga labāka kā mūsu premjeram! GOGOGOGO! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now