Jump to content
GIGN Forum

Eurorabbits


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Šobrīd cenšos ko vairāk uzzināt par šo kompāniju, jo kaut kā divaini izklausās cik tev ne trušu būs, viņi gatavi visus nopirkt. Sanāk 100% realizējums.

Lietuvā šis bizness iet uz OK, bet LV tikai nesen filiale atverusies. Pavisam zaļš tā teikt LV. Vot i domāju vai ķerties šai lietai nopietni klāt vai nē.

Link to comment
Share on other sites

Buris 700+eur.

Truši 80eur, domaju gab 10, bet to taisos konkretizet.

Nu un uz priekšu, līgumu palasīju, no manis prasa lai pēc vinu receptes audzēju, un lai nebūtu slimi. Viņu pienākums pirkt visus kurus esmu realizējis. Diemžēl x-y vecus, ne jaunākus ne vecākus.

Buri + - var tusēt 20+ truši.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Erm. Aplinkus mājienus tu nesaproti. Pajautāšu tieši.

Kādēļ tavuprāt firma, kurai pieejama ir gan trušu būru ražotne, gan truši, gan barība, meklē partnerus šai ahujenna rentablajai biznesa shēmai ( jo vis tak ir baigi vienkārši, 1 cilvēks var apkalpot 100 būrus) - nevis to dara paši?

Tev nav ienācis prātā, ka viņi uzvārās uz būriem, un, es pieļauju, ka ari paika japērk no viņiem ? Respektīvi, beigās visdrīzāk tu labākajā gadījumā izej pa nullēm, sliktākajā - mīnusā un ar čupu slimiem, nelaimīgiem trušiem uz rokām?

Ja tu maksā 700 eur pa būri, lai to atsistu - tev ir jāpārdod 5 partijas trušu ( nerunājot par barības un citām izmaksām ). JA tu neesi pilnīgi tērēts, tu jau pēc 2-3 partijas pārdošanas sapratīsi, ka pasākums ir pilnīggi nerentabls un atmetīsi ar roku.

Firma būs uz tevi uzvārījusi visam 350EUR imnimums ( neskaitot realizētos trušus un baribu)

Es tiešām nesaprotu, kādā veidā ir cilvēki, kas nepārtraukti atrod lohotronus. Ja domā, ka tas viss ir tikai mani pieņemumi - painteresējies kā iet slieku audzētājiem un gliemežu audzētājiem - tiem gan nebija tik lieli ieguldījumi jāveic :)

Link to comment
Share on other sites

Surr. Es netaisos vel neko pirkt, es palurēšu ka iet vienam saimneikam te pat LV. Viņam ir ap 250 šādu būru iepirkts. Kadus 6 mēnešis apskatīšu viņa situāciju, tad lemšu par savu variantu.

Barību vari pirkt viņu vari pats sagādāt, tava izvēle, barības cena viņu 0.3 eur/kg. Ja LV kas lētāks tad uz priekšu.

Bet tīri teorētiski, visiem biznesmiem ir kaut kas jaiegulda, un esi - pirmo laiku.

Vai ta būtu mežsaimniecība, vai restorāni, vai veikāls. Viss prasa ieguldījumu, pirkšanu utt.

Šai biznesa sfērā ir pieredze jau vairāku gadu, problema ir tajā ka gribas atīstīt vēl ko paralēli jo vienmēr gribās vēl vēl un vēl.

Bet es interneta ari neko negativu par šo neatrodu, tikai pozitivs pagaidam.

Pieņemu ka ta kautuve ganjau strādā globala meroga, bet apkopt trušus vajag zemi un daudz. Respektivi vai tu ieperc, un talak razo, vai visu pats taisi.

Bet te vēl viss jaanalizē no a lidz z. Būris kurus piedāvā ir savu +, bet tev nav aizliegts arī turēt savā būrī, tā teikt tava izvēle. Vai pats taisi būri vai pērc gatavo.

Link to comment
Share on other sites

Tu saproti, ir tāds teiciens - vairojās kā truši.. Tev pēc mēneša jau būs par maz ar 2 būriem :) atkal 700euro, kamēr tu viņus četrus mēnešus audzēsi, tikmēr jau būros būsi iztērējis daudz vairāk :)

Link to comment
Share on other sites

bet principā, lai čalis ņemās.

šoreiz tiešām neko sliktu neredzu.

ok, būs iespējams metiens, bet vismaz šoreiz reāli būs padomājis k-ko.

varbūt SR sāk lēnām izaugt no DB grupas?

saņemies? viņš iekrīt no viena lohatrona otrā..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...