flander Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Apsveicu ar Latvijas atzīšana de jure dienu. Latvijas atzīšana de iure bija pilna diplomātiskā atzīšana, kas garantēja Latvijas valsts kļūšanu par pilntiesīgu starptautisko tiesību subjektu. Latvijas Republikas de iure atzīšanas process sākās pēc Baltās kustības sagrāves Krievijas Pilsoņu karā un Antantes Augstākās padomes vienbalsīga lēmuma Parīzē 1921. gada 26. janvārī atzīt Latviju un Igauniju par starptautisko tiesību subjektiem. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Tu man patīc. No homo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flander Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 Tu man patīc. No homo. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 AK Dievs, Latviju un Igauniju par starptautisko tiesību subjektiem. De jure diena, kāda vēl diena nāks klajā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 AK Dievs, Latviju un Igauniju par starptautisko tiesību subjektiem. De jure diena, kāda vēl diena nāks klajā? Jā. Iedomājies, ja vēl vēl būtu tāda absurda lieta, kā Latvijas de facto diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Est ev saku, Latvijā nāk iekšā visādi sūdi, man arī tie helovīni besī ārā, atveru durvis un gaida "ripas" A kāju pa dirsu un nekādas "ripas" Edited January 29, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Kāda diena vēl nāks klajā? Semorka, man tevis ir tik žēl. Šādas dienas "nenāk klajā", tās pastāv kopš mirkļa, kad Latvijai radās iespēja būt par neatkarīgu valsti. Te nav runa par "Happy St. Valentine's day", kas "ienāk" valstī, bet par brīdi, kas Latvijai kā Republikai nozīmē būtībā pašus pamatus. Gōš, un kāpēc es tev to vispār cenšos paskaidrot? Laikam tāpēc, ka tiešām žēl tevis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Man pox, kas te Latvijā par dienā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Man pox, kas te Latvijā par dienā. NOMIRSTI!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Semorku aizsutiju atvalinajuma uz nedelu, varat komentet un zaigat mani, bet gign.lv nav vieta, kur shadi komentet lietas par Latvijas valsti. p.s. De Jure nav nekads heloviins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Es tak viņu jau uz mēnesi nobanoju citā topikā :D:D Taisnības cīnītāji apvienojas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now