SkarLeta Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 (edited) chau Zinu ka seit ir daudz gudri puisi tapec ludzu palidzibu manam 2. pc ir problema kops sodienas procesors : AMD Athlon 64 x2 Dual Core . AsRock mates plate, Smart BIOS 2.3.1 100000GB atmina, NVIDIA GeForce7 Series, bet pirmais tiesam piecinieks , loti atrs un stradaa bez problemam. Nesen parrestartets windows atkal lai iztiritu pc. Vakar izsledzu pc ka parasti un sorit vairs nevar ieslegt it ka viss skan ka parasti , bet -Monitors melns, deg oranza lampina un kompis pikst visulaiku tad kad meginu vinu ieslegt. Nekas nenotiek, negribas nest pie meistariem, ko lai dara kas tur var but .Varbut monitors vainigs??? man ir tie isie pikstieni un daudz. http://www.pchell.co...beepcodes.shtml Edited January 23, 2013 by SkarLeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkarLeta Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 http://www.bildites.lv/viewer.php?file=10psp68d1go5tmn4zqil.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Rams, taču nav mātes platē ielikts Vai arī es kļūdos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 (edited) dabuu identisku RAM (operatiivo atminju) no kaada cita kompja un paarbaudi, jo shis viss izskataas peec izbeigusha darboties RAM modulja. Otrs variants vareetu buut ja ir njemts un rams vilkts aaraa tiiriishanas noluukos, tad iznjem RAM moduli no vietas, konektora vietu kaartiigi izpuut, un spraud atpakalj Rams, taču nav mātes platē ielikts Vai arī es kļūdos kljuudies, blakus procim viens modulis staav Edited January 23, 2013 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkarLeta Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 (edited) super iznemu ramu un bateriju iztiriju vissu no putekliem un atliku atpakal ieksa un viss iet,, paldies par palidzibu Edited January 23, 2013 by SkarLeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 tadi pati situacija ari ja ramu lidz galam neiebazh vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Man nesen nobruka pc, arii piikstieni iesleedzot , bet bija kkadai divi garaaki 2 iisaaki ja pareizi aceros, monis vispaar nesleedzaas iekshaa bet patc pc kip gaaja, lampinas mirgoja vnk nesleedzaas iekshaa, Pie vainas bija video karte, nomainiju un viss bumbaas, vnk nobruka bez briidinaajumiem pc restarts un ieslegt vairs nevareeja .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now