Jump to content
GIGN Forum

jelgava rulit (


ThugLuv
 Share

Recommended Posts

davajte vspomnim propana ,ban bil postavlen mozna skozatj za stilj,potom snjali. Na ljubogo igroka mozna demok nasoberatj i vibratj momenti s kazdoj demki,i zabanitj. P.s a 4toz vi ne obsuzdaete momenti teh fragov kotorie on propuskal, praveljna obsuzdaem toka te momenti do kotorih mozna kak to dokopatsja. P.s.s Za stilj bani ne stavjat. Moe mnenie prosta hotite ego tolpoj sozratj,videmo nadoel on vam :-)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nezinu, kāpēc tā tiek vilkts garumā. Demo neko ārkārtēju vai mega interesantu es neredzēju. Nākamais - ir kartes, kur pupsikam nav pruhas, nav tā, ka tiek tašīts 24/7. Otrs aspekts - pupsiks daudz spēlē un kaut kādi spēles prijomi attiecīgās kartēs ir vienādi. Šajā demo/reizē tas nostrādāja veiksmīgāk, kā iespējams citās.

Te kāds minēja par līmeņa celšanos. Tam es negribētu piekrist, jo ir tāpat kā agrāk. Serverī 1-2 labi šāvēji, aptuveni 10 ir vidusmēra l;imenis un pārējie ir pilnīgi bomži. Viss ir tieši tāpat kā iepriekš. Ja šis kalpo kā arguments, tad vajadzētu banot deadliju un vēl pāris eksemplārus.

Ne mazāk svarīgs moments ir pats thugs. Es pilnīgi iedomājos, ka Tevi ļoti tracina, ja ir kāds, kas labāk šauj. Jebkuram spēlētājam, kurš daudz maz labi šauj, demo var saskatīt pretrunīgas epizodes, JA to grib Pie tam, vienīgais arguments, kas te valda pret pupsiku "Man nepatīk viņa spēles stils, viņš slēgā wh!" Tas ir diezgan smieklīgi. Pirms pāris gadiem pa gignu dzenājās spēlētājs ar niku 'cepuk'. Par viņu tika taisīti mūviki, likti galdā dažādās gaumēs, lai tik visi varētu viņa vainu redzēt. Ja salīdzina pupsiku ar seriku, tad šeit ir tikai ziediņi. Uzskatu (piedodiet, ja kļūdos), ka šeit ir personiska nepatika pret šo spēlētāju.

Uzskatu, ka bans ir jāņem nost un jāatvainojās cilvēkam, kurš citu nolaidības/neizdarības dēļ bezpontā ir sēdējis ar banu.

p.s. Spēlējot ar viņu kopā wh neesmu redzējis, šajos demo arī wh neredzēju. Ja ir vēl kāds interesants demo arhīvā, tad lūdzu galdā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...