Jump to content
GIGN Forum

Lasāmvielas


aphrodYte
 Share

Recommended Posts

Rafaello Džovanjoli - Spartaks. Man viņa patika tāpēc,ka viņš seksa vietā izvēlējās mirt par kaut kādu brīvību and all.

Un tur galvenie parametri sievietei ir venēras augums un pareizi sejas vaibsti.

Kā arī viņi,pirms kaut ko darīja,vienmēr zvērēja pie Junonas, Merkūrija un Hērakla taisnīguma.

Tad vēl visādas Sullas orģijas aprakstītas un romantisks gay porn.

Edited by Radiators
Link to comment
Share on other sites

nu,bet,protams,atvainojiet,piedodiet,ka aizskaaru kaadu no graamatu pulcinja sirsninjaam,tas nebija mans meerkjis iepostojot sheit. tagad paraadiisim viens otram cik gudri esam.,laab,es nelasu graamatas,taapeec nenjemos sheit kko spriest,cik,ko,katram,liels intiligjentes liimenis(nu vienigais Biibeli)

Bet nu taapeec es arii netaisu topiku cik ljoooti man patiik skriet,iet uz gyma,pumpeet musiishus vai kaa tml,un tagad saleks barinsh man liidziigdomaajoshie un "piecpadsmit" nedeeljas tagad spriediis par to cik tas ir kruti un forshi,un,protams,atnaaks kaads heiteris kam kkas tml nepatiks un izpaudiis savu sashutumu vai nepatiku.

Uzdodiet pashi sev jautaajumu,vai sheit ir jeega kkaadu tml suudu stumt.???(varat droshi neatbildeet uz mana posta,un droshi varat peec mana posta nodirst mani,cik liels pimpis,kretiins,negudrs esmu.)

Bet nu gudri dirst nav malku cirst.Vairaak pie darbiem.

vareeju jau arii nelasiit sho visu,bet nu taa sagadiijaas.! bye. tas ir tikai man necilais,stulabais viedoklis,peec juusu domaam.!

Link to comment
Share on other sites

Tu esi tiešām vieds. Šis topiks ir izveidots, lai apmainītos ar viedokļiem un ieteikumiem, lai būtu jaunas lietas, ko lasīt, nevis.par to, lai pamērītos kkrāniem ar to, cik daudz, ko , kad kurš lasa. Un kur nu vēl ar pašas lasīšanas faktu - lasīt taču nav kruti, kāpēc lai ar.to mērītos? Ehh, cilvēkveidīgie.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...