daN- Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 (edited) Rakstīšu krieviski, tā būs vieglāk paskaidrot... Доброе время суток всем. Создал я этот топик в связи с неактивностью админов в разделе "Aizmukušie Čīteri". Хотел бы поднять тему для дальнейшего осмотра активности Админов на вашем сайте, так как - уже неделю мои заявки стоят (и не только мои), но до сих пор эти люди почему то играют на сервере war3. Мне кажется это не очень сложно уделить в день хотя бы час времени на просмотр заявок... Тут их не так уж и много...! Я надеюсь Администрация проявит инициативу и прислушается к тому что я тут написал. Заранее спасибо за внимание. Edited December 18, 2012 by daN- Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 vieglak tev būtu saaicināt war3 adminus stīma pie draugiem un pasaukt kad ir kāds čīteris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daN- Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 vieglak tev būtu saaicināt war3 adminus stīma pie draugiem un pasaukt kad ir kāds čīteris. Un tu domā ka viss laik būs tas kurš ieies spēlē ? Diezvai, bet šito problēmu vajadzētu atrisināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 viņi visu laiku spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 tā kā war3 admini ļoti ilgu laiku pavada spēlējot arī savā starpā, nevis tikai war3, tad - jā, ir iespēja darīt tā, kā teica B3NDE. Mans steam niks - Mcaa vai krisiicss. Apstiprināšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daN- Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 (edited) Amm, jā, nu bet arī ir spēlētāji kuri jau laicinju te spēlē un zin Adminus, diezvai varēs pieķert tā viegli... A kad spēlē no rītiem va nu naktī kad serverī maz cilvēku, daži paliek riktīģi profi... Un nodaļa ''Aizmukušie Čīteri" tiešam laba lieta, kad var nespecot cilvēku, a pēc tam pārskatot demo izlikt forumā... Tad jau točna neaizmuks. Sorry par gramatiskām kļūdām, ja tādas ir... Edited December 18, 2012 by daN- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Mēģināšu paskatīties to sadaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daN- Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 Mēģināšu paskatīties to sadaļu. Paldies ka pieversi tam uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Es piemērām arī gandrīz visu laiku esmu skype, vai steam, un kad panz3r pasauc, es zinu, kad tiešām ir čīteris serverī, esmu gatavs ieiet un paskatīties, kad vien mani pasauc. Mēs mēdzam spēlēt arī citas spēles, vai ko citu pie datora daram, caur pm vari uzjautāt manu skype un steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daN- Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 Es piemērām arī gandrīz visu laiku esmu skype, vai steam, un kad panz3r pasauc, es zinu, kad tiešām ir čīteris serverī, esmu gatavs ieiet un paskatīties, kad vien mani pasauc. Mēs mēdzam spēlēt arī citas spēles, vai ko citu pie datora daram, caur pm vari uzjautāt manu skype un steam. Jā, labi. Bet taisot šo topu, es gribēju lai būtu cits rezultāts, kam tad vispār bij uztaisīta šī nodaļa? Lai cilvēki izliktu demo un pēc tam skatītos to topiku katru dienu un stresot kpe velprojām nav parbaudīts? Tad jau labāk vispār taisīt ciet šo nodaļu, lai spēlētāji neterētu lieku laiku skatot demo un pēc tam rakstot šī sadaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 daN- prozjbu tvoju usliwali i prineli vo vnimanie. Diskusiju tut boljwe razvaditj nestoit. Topik mozna zakrivatj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daN- Posted December 27, 2012 Author Report Share Posted December 27, 2012 daN- prozjbu tvoju usliwali i prineli vo vnimanie. Diskusiju tut boljwe razvaditj nestoit. Topik mozna zakrivatj. Надеюсь что это так. Можете закрывать в таком случае! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now