sinuxis Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Sveiki!!! Man ir samsung s5230 (st2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-s5230-02.jpeg), bifri karte. Kad es sūtu sms piem cs kkādu acc, xp, vip bifri vajag atnākt atbilde un tur aizsūtīt "1" lai apstiprinātu pirkumu. Ja es ielieku savu karti kāda cita telefonā viss labi var pasūtīt, nezinu iespējams vajag kautko telefona iestatījumos uzlikt. Ceru uz atsaucību!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 puika.. šis jautājums ir jāatrisina bitē. tātad, zvani 1601, savienojies ar konsultantu un palūdz, lai noņem USSD drošību. Lieta atrisināta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinuxis Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 puika.. šis jautājums ir jāatrisina bitē. tātad, zvani 1601, savienojies ar konsultantu un palūdz, lai noņem USSD drošību. Lieta atrisināta. kas tā ir USSD drošība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 dari, ka tev saku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinuxis Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 (edited) Lūdzu pasaki kas ir tā USSD drošība savādāk ko es teikšu ja es pat nezinu kas tā ir Edited December 16, 2012 by sinuxis Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 ak dievs! ikdienas jautājums, pasaki, ka vēlies noņemt USSD un viss, katrs konsultants zina, ko tas nozīmē. bites drošības pakalpojums, vari iepazīties mājaslapā. gōš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now