IgorsTINGERE Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) | BAN ID: 129662 | ADMIN: maddn | BANNED NAME: [TIŅĢERE] Igors | BANNED STEAM_ID: HW_ID_0:0:1058318678 (nosteam generated ID) | REASON: rr-silence | TIME SET: 2012-12-11 16:22:39 (8 minutes ago) | EXPIRE: 2012-12-12 16:22:39 (in 23 hours 51 minutes) | More info: http://www.gign.lv/ban/129662 Tev arii jaanjem nost accesu.!!! Par sho te tgd liek sailenc un peec tam banu par rr " :D maddn :D " " :D " " :D " Edited December 11, 2012 by IgorsTINGERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Nu bet fakts kā tāds, pēc silence uzlikšanas, seko rr. Pašsaprotami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 Nahren vispaar sailencs jaaliek.??? Par to ka gardi smejos.!? Par to ka iestaadiiju maddnam awp garo galu,kkur..??? Saki man.!! Kaarteejais bezjeedziigais sailencs un bans no vinja puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Ja kāds šito sūdzibu arī ņem pa pilnu, tad varu pastāstīt kas notika. aivixs speciali bloķēja, lai dabūtu awp - es viņu noslayoju. Pēc kā sekoja aivixa teksts manā virzienā, par ko viņš saņēma gagu. Igors pēc aivixa teksta iemeta "+", un sāka spamot " :D " vairākas reizes, nogagoju arī viņu. Ja gags par spamu ir nesaprotams, tad es nezinu par ko te mēs vēl runājam, viss tālāk kā jau vienmēr rr-silence = 1440. Tagad ir tas brīdis, kad tu saproti ka tas bija pelnīts un sāksi malt kaut kādu huiņu, ka es tevi katreiz abižoju un celsi augšā vecas lietas. Sēdies! Edited December 11, 2012 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Muahhahaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ban postavlen spravedlivo,toka na sutki za mnoga. Na paru 4asov hvatilobi. Topik mozna zakrivatj tut ne4ego obsuzdatj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Ja kāds šito sūdzibu arī ņem pa pilnu, tad varu pastāstīt kas notika. aivixs speciali bloķēja, lai dabūtu awp - es viņu noslayoju. Pēc kā sekoja aivixa teksts manā virzienā, par ko viņš saņēma gagu. Igors pēc aivixa teksta iemeta "+", un sāka spamot " :D " vairākas reizes, nogagoju arī viņu. Ja gags par spamu ir nesaprotams, tad es nezinu par ko te mēs vēl runājam, viss tālāk kā jau vienmēr rr-silence = 1440. Tagad ir tas brīdis, kad tu saproti ka tas bija pelnīts un sāksi malt kaut kādu huiņu, ka es tevi katreiz abižoju un celsi augšā vecas lietas. Sēdies! Hmmmmm,mmmm nezinaaju ka to tagad sauc par spamu,jauki,jauki,triis smaidinjus ierakstiit chataa,nu baigi jau esi izdomaajis. Labaak buutu atdzinis,kas es tevi mazliet izsmeereeju ar awp,un tev nervi neiztureeja,un gribeejaas kko izdariit,kaa jau parasti. Labi labi mans interneta gejulju draudzinj,tas rr mani nekrata,un tas bans netik(ja tik ljoti gribeetu paluugtu,lai nonjem.) Saproti bez manis un manu aktivitaati serverii,sorss nomirs :XD2: Edited December 11, 2012 by IgorsTINGERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Labi sākas bezpriģels! Veriet ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Saproti bez manis un manu aktivitaati serverii,sorss nomirs :XD2: Yea right. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts