aphrodYte Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Jaunas ausis, labas ausis, nav gluži lētais gals (http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-v2), viss skan ļoti labi līdz brīdim, kad CSā kāds runā pa mic. Tad viss sāk čarkstēt tā, it kā kaut kādi frekvences traucējumi. Un interesantais fakts ir tas, ka čarkst ne uz visiem lietotājiem - piemēram, cits kad runā pa miķi, viss ir ļoti labi, bet citu mic runāšana atkal rada neizturamo čarkstoņu. Why so? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Tpc, ka citiem tie MIC ir hu**** un nevar nopirkt normālus, so arī čerkst viņiem, nevis tev !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 27, 2012 Author Report Share Posted November 27, 2012 Jā, bet mani neinteresē tik daudz viņu čarkstoņa, cik tas, ka reāli man , kad daži šie cilvēki runā, čarkst ne vien viņu balss, bet pilnīgi visa skaņa csā, tā noklusinās, es neko uz to konkrēto mirkli nevaru ne dzirdēt, ne saprast. un tikko, kā mic off, tā atkal viss skan labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Tas jau visiem ir ja kāds runā pa mic, tad paliek klusāk un ka beidz tad atkal viss normāl skaņa... Bet ja negribi dzirdēt viņu čerkstoņu paņem : player list un uzliec MUTE !!! un nebūs problēms... Vel variants pie voice receive uzliec mazāko, vispār neko nedzirdēsi Edited November 27, 2012 by Umad Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 USB soundcard proiblēmas... PM man savy skypoe, nometīšu installu uz to veco draiveri, kut var izmantot fixu taai skādei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naikijs Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Cik kādreiz atceros, čarkstēja dēļ ši - sv_voicequality 5 5 vietā liec, kaut ko mazāku, itkā jāskatās dēļ interneta ātruma, patestē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now