DoubleT Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Mūsu uzņēmums meklē jaunus programmētājus. Ja ir spēcīgas iemaņas sekojošās lietās ( optimālais vairākas valodas ) uzraksti: AS3 PHP MYSQL HTML/CSS JS ( jQuery ) JAVA C# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 zini, ar šādu sludinājumu neviens normāls kadrs tev nekad neatrakstīs, tikai iesācēji, kas domā, ka visu saprot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 27, 2012 Author Report Share Posted November 27, 2012 interesenti lai PM uzraksta, vairāk no viņiem nekas netiek prasīts. programmētāji pa lielam paši var izdomāt cik grib algu, cik grib strādāt utt. tā ka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Gribu 1k Ls mēnesī uz rokas. Strādāju tikai darbadienās, no 10:00-15:00 Māku notepadā ar html uztaisīt krānisku weblapu pēc parauga, varu uzjaukt JAVU pēc vajadzības un esmu dzirdējis, ka eksistē tāds C#, beefs ir pieminējis. Ā un PHP arī esmu kkur dzirdējis, BOT^a laikam programmē... Esmu labs kandidāts? Derēšu? EDIT: Da beidz, 3 stundas sutkā un ne ilgāk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 27, 2012 Author Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Murgs, atsūti savu CV un portfolio uz PM vai Skype 1k mēnesī, ok. Jāstrādā būs 24h/dienā. par katru kavēto stundu 153.35Ls nost. deal. Edited November 27, 2012 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 izklausās ļoti nopietns darba piedāvājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 27, 2012 Author Report Share Posted November 27, 2012 man vienkārši uzņēmumā meklē jaunas asinis. ja kādam tas tiešām interesē, tas raksta privāti, tur arī paskaidrošu par darba pienākumiem, algu utt. tikmēr var aizslēdzināt šo ciet, te sākas bullšita izvirdums, un man nav rozā lietussargs aiz kura paslēpties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts