Jump to content
GIGN Forum

Erepublik - The New World


Vircsnieks
 Share

Recommended Posts

REĢISTRĒJIES! <-Click.

onc9k7ihtukblw1bciso.png

eRepublika ir daudzspēlētāju online spēle, sociālais tīkls un stratēģiskā pārlūka spēle vienā. Tās pamatu veido ekonomiska un militāra sacensība starp e-valstīm, kuras ir īsto pasaules valstu ģeogrāfiskās kopijas eRepublikas vidē. eRepublika ir vienkārša, interneta pārlūkā spēlējama datorspēle, kuru vienlaikus var spēlēt tūkstošiem cilvēku no visas pasaules.

swqxwyt18zeor4n1ku5.jpg

Jūs varat izdzīvot paralēlo pasauli un pats noteikt, par ko vēlaties kļūt. Varat iestāties partijās, iekļūt kongresā, pievienoties militārajām apvienībām, piedalīties karadarbībā pret citām evalstīm, veidot pats savas kompānijas, tirgoties ar produktiem, iesaistīties biržā, veidot laikrakstus, trenēties un pat kļūt par eLatvijas prezidentu! Jums ir visas iespējas radīt jaunu dzīvi, citā pasaulē!

eb4jah1n6nmoxu16yff.jpg

eRepublikas veiksmes atslēga atšķirībā no vairuma citu online spēļu nav atkarīga no tajā pavadītā laika daudzuma, bet gan pareizas stratēģijas izvēlēšanās. Praktiski pietiek pat ar pārdesmit minūtēm dienā, lai veiksmīgi attīstītos un izprastu spēles būtību. Protams, lielāka atbildība prasa arī lielāku laika atdevi, bet to var katrs pats plānot pēc saviem ieskatiem. Ja esi pilnīgi atkarīgs no interneta, tad ir arī visas iespējas šajā spēlē pavadīt 24/7.

Lai arī eLatvija nemaz nav vāja valsts, tai joprojām ir nepieciešami jauni biedri, kas plecu pie pleca virtuālajos kara laukos palīdzētu cīnīties mūsu valsts labā, kā arī palīdzētu mūsu sabiedrotajiem, kuri nekad neatsaka palīdzību mums. Pašreiz norisinās aktīva kara darbība ar eZviedriju (kuras kaujas jau pārņēma Poļi, kā mūsu sabiedrotie), kā arī eSomiju. Protams nevar arī aizmirst regulāru kara darbību ar eKrieviju, kas ik pa laikam liek par sevi atcerēties. Par cik jau tā esam maza valsts, ir nepieciešama visa iespējamā palīdzība, jo tikai kopā varam augt, attīstīties un padarīt eLatviju spēcīgāku.

e9duu0v0we9j79rbayz6.jpg

Arī tu vari palīdzēt, reģistrējoties spēlē un kļūstot par virtuālās Latvijas biedru. Par lielu un stipru Latviju!

Reģistrēties var nospiežot uz šī linka - REĢISTRĒTIES!

Pats jau sen spēlēju bet ar LIELIEM pārtraukumiem. Tagad atsācis esmu un eLatvijai nepieciešams tautas pieplūdums, jo mēs sākam smagi atpalikt demogrāfijas ziņā no citām pasaules valstīm!

Edited by Vircsnieks
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...