Jump to content
GIGN Forum

Tas Pauly jau aknās sēž


Semorka
 Share

Recommended Posts

A Perfect Murder : eto cjo bilo ?

BoccTaBLLIuu_u3_aga>MACCAT< (RADIO): Affirmative.

A Perfect Murder : puli skvoz nego pro6la

A Perfect Murder : =))

ussmarine^ (RADIO): Fire in the hole!

enfuego777 : eta bila bot

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| ADMINS: Pauly

| IEMESLS:

| Terminsh peec 4 minutem

+----------------------------------------------------

kas tie par stulbiem izlēcieniem, un šitā jau nav pirmā reizi, kad tas sīkais lecās, man arneivenu adminu nav problēmas, šitais krancis, kā kautkas viņam nepatīk tā mani kiko ārā. Kas viņam tas tiesības vispār iedeva.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Teikt varu vienu, agrāk esmu Tevi gagojis vairākkārt, bet tā līdz šai dienai neesi kļuvis adekvātāks. Nereti mēdz izspļaut tekstiņus kā šajā sūdzībā, tāpēc nebrīnies par manu rīcību. Šeit nebūs Tev īstā vieta rakstīt visādas jēlības.

Link to comment
Share on other sites

Ilgi domāji, kā atmazivatsa, lai tev sūdi nebriestu?? Mani neviens nekad negago, nekiko, nebano tikai par lagu tabūnu kicku, interesanti kāpēc tu būtu izredzētais no visiem pārējiem adminiem, saprastu ja es te tiko sāktu spēlēt. Tu vispār pauly esi jauniņais, domā es te nepazīstu pāris čaļus, adminus!

A savas personīgo nepatiku pret mani vari izrunāties citā sadaļā, nevis kickot ārā! Lamuvārda nebija zna4it muti ciet Pauly.

Tagad sēdi un apdomā labi ko uzrakstīt.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Shis man visu atgadina, attieciibas ar chuwi :) kad uzlikta kaut kaada oldschool mape, vai es vinju ownoju...Vinsh saak lamaaties un ardiities un kaskji mekleeeet... Es vinju nogagoju , vinsh protams pec tam vel paspeej iespamot adminchataa, vel skaistaak, nepievershu uzmaniibu, lidz protams vinsh parkapj visas normas... bet tad kad vinsh kaut ko saaak d1rsties ar citiem ,es aizraadu, ja nesaprot, gag.. Skatos ka adminiem te problemas ar nerviem... Tas pats citi neieredz mind, man no vinja ne silts ne auksts... Savi prikoli ir visiem, cits to saprot cits nee...Bet kopumaa uzskatu ka lai cik ipashs individs butu Semorka, par vardiem eto bila bot kickot? DOOOOOOOOHHHHHHHHHH.... Saprastu uzliktu tu gagu, vinsh tev uzraxtiitu admin chataa shito, OK, pats uzprasiijaas,bet publiskaa chataa.... Nez nez :)

P.s. LOL tiko velreiz parlasiju topicu :DD es domaju ,ka tas ir war3 serverī, bet tas ir Paulys no puba :DD .... C`mooon, no Pauly jau nekad negaidītu ko tādu... :) Nekad enfugio ne ar ko taadu serveriii nav maniiits...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...