Jump to content
GIGN Forum

acc up war3


Kaspiits
 Share

Recommended Posts

Hei !

Gribēju palūgt pielikt sev xmap un xnextmap ja drīkst !

Kāpēc to jautāju domāju,ka tas nav jāskaidro, jo nupat jau ar votemap ir palicies par īsu. Baigi bieži pietrūkst tā 1 vote, lai nomainītu karti. It sevišķi dienas pirmajā pusē un nakts stundās rodas nepieciešamība nomainīt mapi.

Paldies par uzmanību !

Jauku vakaru !

(@_@)*Juniors*

Link to comment
Share on other sites

Kāds no Jums reālo situācija zina ? Kāds no Jums ir biežs viesis war3 serverī ? It sevišķi naktīs ?

Godīgi sakot man šīs komandas 100 gadus nevajadzētu un neprasītu, jau sen varēju pajautāt, bet nejautāju, jo nevajadzēja, tagad ir jau tā piegriezies, ka serverī saskrien lašaras un nobalso pret mapes maiņu.

Jums liekas normāli, piemēram, survivorā, chateau, piranesi skraidīt 2 vs 3, 3vs3 ? Tas ir publiskais serveris ne klanu cīņas vai privātais. Ir reāli dusma un tracina, ka uzmetu vote vai kāds cits admins kam nav xmap vai xnextmap un lūk, viens nospiež speciāli pret vai nejauši pret un mēs turpinam skraidīt pa milzīgu karti. Vēl visam bonusā ir kāds human, kas izdomā sēdēt visu raundu.

Tātad, xmap nepieciešams kartes maiņai ja balsojums izgāžās par 1 - 2 balsīm vai xnextmap ja palicis neliels brītiņš, serverī ir 6 cilvēki un nākošā karte parādās survivor.

xnextmap vajag arī tāpēc, ka 24/7 serverī nevaru uzturēties, ja piemēram uzmetam un skrienam pa iceworld un es eju gulēt vai projām, tad, lai jau citi spēlē arī tālāk kādu mazo karti, nevis,ka nākošā būs lielā karte...serveris bezjēdzīgi tukšs.

---

Otrs risinājums, tad es arī atteiktos no acc paaugstināšanas jebšu papildus 2 flagiem ja serverī uzstāditu tā, ka votemap pielietojot pietiek ar mazāk balsīm. Man nav iemesls vai vēlme mainīt karti tikai tāpēc,ka man viņa nepatīk un, ka lielākais vairums nobalso pret, vienkārši es šeit uzturos pietiekami daudz un zinu situāciju kāda te ir. Simt gadus šie flagi man būtu vajadzīgi ja nebūtu šī tagadējā situācija tik tracinoša ar karšu maiņu.

---

EDIT:

Ja varam pierādīt,ka tas nav vajadzīgs, tad argumentus studijā :) :) :), jo citādi šķiet, ka palūdzu par vēlu, jo šādu topiku esot daudz un visiem ir apnicis. :)

Edited by Kaspiits
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pa lielam, Tu necieni citu spēlētāju viedokli, kas ir pret.

Necieņa būtu, ka no 6 spēlētājiem 5 nobalso pret un 1 par, bet es tik un tā nomainītu, tādā gadījumā admins ir kretīns un nav pelnījis acc.

Es te domāju situāciju, ka 4 nobalso par, 1 pret un 1 vispār nenospiež pogu, bet karte paliek. Situācija pavisma vienkārši, kura ir 999x apstiprinājusies - pēc 5 minūtēm serverī pilnīgi neviena nav :) Es domāju, ka citi admini no war3 to var apstiprināt - tie,kuri tur bieži uzturās :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Problēma ir tur, ka spēlētāji neciena adminus un otrādāk, admini vēl jo vairāk neciena spēlētājus. Pamatoti vai nē, bet es tam daļēji vēlos piekrist. Es domāju, ka xmap piešķiršana vēl jo vairāk palielinātu šo plaisu attiecībās starp abām pusēm.

Protams, ir par vēlu kaut ko mainīt. Te mūs var glābt tikai kardinālas servera izmaiņas, adminu apgraizīšana un cerība.

P.S. Kas attiecas uz access. Agrāk xm bija priviliģētākā pieejamā komanda. Tagad ir vienkārši skumji skatīties, ka katram adminam viņa ir. Ja šo komandu ir izpelnījušies tik daudz jauniņie, tad jau arī Junioram tā būtu jāpiešķir. Šajā gadījumā, es nebūšu ne par, ne pret, par cik es neplānoju vairs spēlēt cs, kamēr kaut kas netiek mainīts.

Link to comment
Share on other sites

Daudzi spēlētāji patiešām neciena adminus, tam es piekrītu. Un arī tas ir iemesls kāpēc bieži izgāžas vote par 1 balsi.

Otrs iemesls kāpēc tā notiek ir tas, ka reti kurš ir spējīgs saprast to, ka ja viena vote izgāžas, tad nākamo voti var uzlikt tikai pēc kāda laika! Spēlētāji to nesaprot un kā mazi bērni ķērc "Uzliec to, uzliec šito!"! Es pirms lieku votes uz mapi parasti paprasu ko vēlētos. Parasti atbild kādi 2-3 cilvēki maksimums un ja mēs nospriežam likt kādu mapi, tad tāpat atrodas kāds kurš pēc tam nobalso pret un sāk bļaut, ka viņam vajag citu mapi! Viņiem nevar iestāstīt, ka labāk ir nospiest 1 un spēlēt jebkādu piedāvāto mazo mapi, jo pārsvarā VISI spēlētāji vienkārši NEZIN un nesaprot, ka nevar tās votes likt vienu pēc otras! Šiem indivīdiem var skaidrot, bet viņi atkārto tās izdarības arī nākamreiz! ja serverī ir 6 cilvēki un viņi prasa 3 dažādas mapes, tad kā viņiem izpatikt? Jo ja vote izgāžas un paliek liela mape, tad tauta vienkārši pazūd un atkal admins ir vainīgs?

Vakar es vairākas reizes šo piedzīvoju un diezgan smagi uzvilkos! Reizēm tas ir neizturami kaitinoši, ka izskaidro cilvēkam, ka nevar citu voti uzreiz uzlikt, bet viņš pēc 2 minūtēm atkal prasa vote uz citu mapi! Paiet 10 minūtes, uzlieku voti uz citu man prasīto mapi un atkal atrodas kāds, kurš nobalso pret, jo viņam gribas citu! Vaina ir nevis adminos, bet tajā, ka spēlētāji paši neapjēdz, ka balsot pret jebkuru piedāvāto mapi šadās situācijās ir sliktāk nekā par, jo tad nāksies spēlēt lielo karti!!! Piedodiet, atvainojiet, bet es šādu rīcību uzskatu par pilnīgu bērnudārza līmeni! Saprātīgs cilvēks nemēdz balsot pret un iziet no servera!

Tāpēc es uzskatu, ka junioram var un vajag dot xmap un nextmap...

Un te nav jārunā par to, ka agrāk tā nebija pieņemts un agrāk tā bija prestiža komanda! Agrāk visticamāk arī bija vairāk spēlētāju serverī, aktīvāki admini ar šīm komandām utt! Pašlaik man liekas vienīgais war3 admins kurš spēlē ikdienā ar šīm komandām ir Mcaa un viņš nevar cauru dienu sēdēt serverī un gaidīt kad kāds jefiņš nobalsos pret lai izietu pēc tam no servera!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja admins nemāk "sajust", paredzēt, kuru mapi likt votā, tad tā ir viņa problēma, nav uzreiz jādeso uz šejieni un jāprasa xm.

Liekot voti, spēlētājiem nav jāprasa ko viņi grib, ja tu prasi, tad kāds noteikti būs pret, jo neizvēlējies viņa mapi, bet gan kāda cita spēlētāja.

Tāda sajūta, ka jūs paši neko nevarat izdomāt. Ar ko cilvēks tik ļoti atšķiras no pārējiem dzīvniekiem? Ar smadzenēm. Liec lietā, nevis prasi xm.

Es ar savu voti, kad vēl dežūrēju, 95% gadījumos dabūju līdz un virs 6 v 6 spēlētājus, pat divos naktī, un pat neliekot mazu mapi.

Es neesmu negatīvi noskaņots ne pret Kaspiiti, ne pret kādu citu, bet jūs man atgādināt tādu izlutinātu sīci, kas pats neko nespēj kā tikai īdēt.

Link to comment
Share on other sites

A man liekas, ka tu te esi atnācis tikai lai paspīdētu ar savu gudrību un lai izlādētu savas negatīvās emocijas.

Tev tak tikko pateica, ka "parasti paprasu". Tas ir atkarīgs no situācijas.

Un tā ir tava problēma, kā tu pats teici, ja nemāki lasīt un nevari saprast to, ko cilvēks tev ir uzrakstijis skaidri un gaiši, ka ar "sīčiem" serverī ,kā tu saki nevar neko "sajust" kā tu saki, jo tie balsotāji ieciklējas uz to, ka viņiem piemēram aim_headshot nepatīk, bet viņi grib fy_iceworld...uzliekot vote uz iceworld viens nospiež 2 un saka ka viņš grib aim_headshot. Ko tur sajust? Es tur varu sajust tikai necieņu un dumību!

Protams, ka var jau iztikt bez tā xm, bet beidziet te vienreiz domāt, ka admini cenšas mērīties ar krāniem vai paspīdēt ar savu komandu klāstu! Tas ir pilnīgs bullshits, ja jūs domājat, ka būt adminam nozīmē mētāt kruto un censties nospīdēt ar kaut kādiem flagiem, kuri nav citiem! Admini ir admini nejau priekš sevis un nejau tikai viņiem vajag tās komandas! Mēs te cenšamies padarīt to serveri labāku. Tagad kad vairākiem ir tas votemaps vismaz ir kaut kāda kustība serverī arī kad maz tautas... Kautkas sāk iet uz augšu vismaz. Vispār šeit domas būtu jāizsaka vai nu tiem, kas spēlē war3 serverī, vai kuriem ir kāds personīgs viedoklis par junioru! Neredzu vispār nekādu sakaru tevis teiktajam šeit.

Link to comment
Share on other sites

Varat dot vārnu, atvaļinājumu, ja nepieciešams, es apzinos, ka es vispār nedrīkstu šiet komentēt, un to, ka sekojošie vārdi būs tendēti tiešā veidā adminam.

Vircsniek, izvelc galvu no savas dirsas, visi te atnāk "parasti paprasīt", kas viņi neparasti prasa? Ar kājām pietekumu raksta?

Tādam kā Tu, speciāli uzrakstīšu vēlreiz, nav nevienam jāprasa vai jālūdz kādu mapi likt votā, ja Tu nevienam neko nejautāsi, tad ir lielāka iespēja, ka viņi pieņems citu mapi.

Nu nevar tik zaļš admins prasīt xm, lai iemācas ar voti strādāt. Ieslēdzat savas smadzenes, kādreiz varbūt sapratīsiet, ka votemaps strādā gandrīz līdzvērtīgi xm, īpaši tizliem, viņš vispār nestrādā.

Link to comment
Share on other sites

Es te kādu laiku spēlēju. Varbūt uz citu fona iekš gign esmu zaļš...kāds gads jau te man ir.

Pa lielam - es esmu adminējis 3 netgames serveros, vecajos laikos. Hmm, tad vēl neskaitāmos mazajos serveros utt.

Esmu nobanojis tūkstošus palīgprogrammu izmantotājus utt.

Palūdzu šīs komandas, jo viņas ir nepieciešamas. Ja nebūtu nepeciešmība es tak neprasītu. Mans bērnības laiks, kad gribējās krutāku acc sen jau ir pagājis. Cs spēlēju brīvajā laikā no darba un citām lietām. Dāzreiz arī darbā, nakts maiņās :)

Nestrīdaties savā starpā, bezjēdzīgi.

Jauku dienu ! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...