Jump to content
GIGN Forum

Purva Filma !


hydro
 Share

Recommended Posts

Čau čaļi!

Vēlējos palūgt jūsu visu palīdzību.

Ir sācies neliels projekts. Filmēsim filmu. Mūsmāju mistiku/šausmeni.

Mums ir nepieciešama lielāka popularitāte un atbalsts. Gan materiālais gan morālais. Viss šis ir tikai pašā sākuma stadījā. Treileris un mājaslapa vēl tikai top. Sīlāka informācija - http://www.indiegogo.../lucidnightmare

Filmas anotācija - "Someone or something has crawled out of ground. Ghost activity.

Time anomalies. Dimension change. Schizophrenia. And more. All taking

place in graveyard. What is it all about?"

Vēl pāris vietas, kur ir iespējams sekot līdzi notiekošajam:

http://www.facebook.com/LucidN1ghtmare

https://twitter.com/LucidN1ghtmare

http://www.draugiem.lv/lucid-nightmare/

Edited by hydro
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Big things have small beginnings.

Manas ekstrasensuālās spējas saož Stenlija un Alfrēda garu šajā censonī.

Es piesakos tēlot Kūdras cilvēku - tādu, kurš dzīvo purvā, ievilina garāmgājējus un pārvērš arī tos Kūdras cilvēkos. No skata atgādina siekstu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ak, Liepāja, nekad nemainies!

1. nomaini to atbaidošo posteri, bezgaumīgākais sūds, ko es esmu pēdējā laikā redzējis

2. "It happens that I have no background related to movie making but my gut tells me that I will nail it." Ahahaha, sure you will. :D

3. darbu esi mēģinājis atrast?

Link to comment
Share on other sites

Anotācija arī ir domāta kā loglains.

Well, cūciņ, bez tiem diviem pēdējiem teikumiem varēji iztikt. Bet, ja jau tev tik ļoti patīk ēst otru latvieti, tad varbūt ir vērts sākt ar kādu sev tuvu cilvēki, m?

Link to comment
Share on other sites

Nevienu es te neēdu, latvieši pārāk skābi.

Viss, ko es saku, ir tas, ka tavs ubagošanas projekts ir lemts neveiksmei. Lasot to sūdu, ko tu tur esi sarakstījis, pat grūti pateikt, vai tu vienkārši neesi resns trollis. Varbūt pamēģini pamainīt pieeju? Mazāk "es esmu mazs nabaga bārenis ar basām kājām, iedodiet man naudu labākajai filmai ever, ko jūs būsiet redzējuši!" un vairāk "paskat, man ir tādas un šitādas idejas, esmu ieguldījis tajās tādu un šitādu darbu, tas ir pieticīgs projekts, bet būsim pateicīgi par jebkādu atbalstu". Jebkurā gadījumā es brīnīšos, ja dabūsiet kaut santīmu. Ja tā lieta interesē, vienmēr tak ir iespēja aizņemties kameru no kādas paziņas, sākt ar kaut kādām īsfilmām, iemācīties, kā tā lieta darāma, nevis !!!111oneonelabākāhorrorfilmaeverdodietnaudu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Es tiešām brīnos, kur šādas idejas rodas. Un kāpēc. Kādā tusiņā ar draugiem izdomāji, ka taisīsiet baigo mūviku?

Kur ir garantija, ka tas nebūs kārtējais z-movie stila sūds, kādus pasaulē tiešām vairāk nevajag. Ja tiešām saki, ka šī ir tā filma, ko visi ir gaidījuši, lūdzu, cel galdā pierādījumus: scenārijs, storyboardi, režisori/filmas, no kuriem ietekmējies, jebkas, kas pierāda, ka esi gatavs kādu darbu šeit ieguldīt. Jau tā puse mūsdienīgo latviešu filmu ir neskatāmas šausmas ar neveikliem dialogiem :( Ir daudz citu veidu, kur labāk ieguldīt 2000 Ls.

Edited by procrastinator
Link to comment
Share on other sites

Zinot cilvēka būtību es netaisos izklāstīt visas filmas detaļas. Vienreiz jau šādu kļūdu pieļāvu un rezultāts bija nozagta ideja. Un radio ēterā izskanēja mans šovs zem cita nosaukuma bez manas līdzdarbības. Es negrasos parādīt scenāriju un galvenās detaļas. Viss, kas ir jāzin par filmu ir uzrakstīts tur. Tas katrā ziņā ir back-up plāns. Naudu var atrast citās vietās.

Man tiešām ir jums jāpārtulko viss tas uzrakstītais latviski ?

Pieredzes trūkumu var tikai un vienīgi likvidēt ar darbību. Izlasīt movie production 101 varu arī internetā nevis 3 gadus mācoties augstskolā. Man nav laika nodarboties ar draņķīgām īsfilmām. Vēlreiz uzsvēršu, ka projekts ir sākuma stadijā un treileris top. Neceru, ka būs kāds ziedojums pirms treilera izlaišanas.

Kapteiņus Acīmredzams es palūgšu nepostēt, bet pārlasīt vēlreiz indiegogo kampaņu un viņu arī saprast. NOĶER DOMU.

Edit:

Es pa mēnesi nokuriju vairāk par 2k $

So yeah.

;)

Edited by hydro
Link to comment
Share on other sites

Izlasīju projekta parakstu... Sorry, bet man tomēr ir viens jautājums - vai tev ir jebkādas praktiskās iemaņas šajā jomā, tehniskas zināšanas un pieredze? Video, audio uzņemšana, apstrāde ? Spriežot pēc postera, ar foto/video tehniku, grafisko dizainu Tu esi uz Jūs. Tad varbūt tev ir pieredze scenāriju rakstīšanā, producēšanā, skatuves mākslā utt. utjpr. ?

Respektīvi, vai tu vari piedāvāt ko vairāk kā tikai ideju? Respektīvi, ja šis indie projekts aizies, vai nebūs situācija, kad cilvēki ar attiecīgam tehniskām zināšanām un pieredzi, kurus būsi piesaistījis, neaizdomāsies - nah. šim projektam esi vajadzīgs Tu ? Ja viss, ko tu gribi un vari - tas ir viņiem norādīt, ko lai viņi priekš tevis uztaisa tā, kā tev patīk.

Savukārt, ja esi nolēmis "dabūt kameru" un "iemācīties un izdarīt pats no 0" - sorry, bet tev tak nav 14 gadi un tavs mērķis nav, lai tevi paslavē, ka tu tik daudz esi pats izdarījis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...