psihologs Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Hola hola, pēc topic'a nosaukuma varat jau saprast, kas man uz sirds. Tatad, kā katru gadu 12 klasēm ir vajadzīgs zpd. Varbūt kāds ir ieinteresēts un ir vēlēšanās uploud'ot ? Ļoti vēlams būtu tāds, kurš nav bijis nopludināts internetā piemēram kā iekš - atlants u.c Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 11. klasē ir Taisi par cilvēka uzvedību dabā bez interneta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 par cik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 par cik? Tu pat neesi 9klasi beidzis ko tu te skandini par cik!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Tu pat neesi 9klasi beidzis ko tu te skandini par cik!?? iepriekš laikam esmu aizskāris tavas jūtas spama topikā un tu tagad kā maza kuce to parādi :///bet nu gan jau es to pārdzīvošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 spoki.lv sadaljaa diviitis, tev par 2ls uzceps zpd atzishu, pats arii izmantoju sho pakalpojumu, jo esmu bez gala slinks. Dabuuju 8. Par 2ls diezgan atbilstoshi Uztaisija vinsh 2 dienu laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 spoki.lv sadaljaa diviitis, tev par 2ls uzceps zpd atzishu, pats arii izmantoju sho pakalpojumu, jo esmu bez gala slinks. Dabuuju 8. Par 2ls diezgan atbilstoshi Uztaisija vinsh 2 dienu laikaa Vot tas ir psc! Nav kontakti palikuši? man noderētu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now