Jump to content
GIGN Forum

Ka Saita Html Caur Front Page

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

man shkjiet, ka neesi veel sapratis, ka sadaljaa, kur uzraadaas speeles, ir ieliktas tikai bildes (jaa, taadas *.jpg formaataa), bet nospiezhot uz taam, attaisaaas pashas speeles...

p.s. un atceries, ka tev ir savs topiks, kuraa vari visus jautaajumus uzdot. Ja iesaaksi veel kaadu topiku, buus slikti

Bet ja ta liek, ta spele uzreiz ir spēlēšanas režima :/ a nevar ielikt kautka lidzigi un tad tur klikskinot tikai tad atveras spele.

Interesanti ka seit worms salika ://

ou! nu tad panjem kaadu focheeshanas progu, iesleedz katru speeli un nofochee. Peec tam ar Paint or Photoshop izgriez pashu speeliites attelu, tad samazini liidz vajadziigam lielumam(kvalitate protams sux`oz) un Save JPG! Tad lapaa sabaaz shiis bildiites un tad uz katras bildiites hyperlink (kaukaa javascript:popup) .... un veel HLTM kodam buus japiemet 1 textinsh. Tas buus kaukas liidziigs kaa GIGN smile.gifwink.gif

Edited by n00ke

Jaa nevarēšu palīdzēt ar šo problēmu jo neaizraujos ar Flash spēlītēm, bet gribu uzdot vienu jautājumu - kur var dabūt front page? vienkāršhi esmu pieradis pie Dreamweaver, bet sīkumus labāk apstrādaāju ar frontu...

P.S. esmu mēģinājis k4aat bet nevaru atras cd-key, arii ne DC++ sad.gif

Ofisam 2003 ir 5 diski - fronpeidžšss ir atsevišķā - seriālu viņam nevar novilkt, jo nevienam nav...un nevaig - tas stāv virsū jau automatiski...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...