Jump to content
GIGN Forum

Zāles / spēkam u.t.t


styledu
 Share

Recommended Posts

Svara zaudēšanai neko nevajag lietot, bet vajag kustināt dirsu :) Ja pats saki, ka ēdienkarte ir kārtībā (ne tikai kas, bet arī cik un kādās proporcijās), tad rezultāti būs manāmi ātri.

Edited by kRi
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tom. es ceru, ka tu saprati, ka tas ko es teicu nav nopietni? :)

Runājot par Deca un visntrolu veinalga kopā vai atsevišķi. Pats neesmu neko tādu maucis, bet ir zināmi dafiga cilvēki kas ir maukuši. Nekādas blauks parādības viņi nav minējuši. Izmauc kursu, attīries un viss bumbās. Katrā ziņā es nesaku, ka ir ok maukt tādas lietas, bet nav arī mirstamās zāles.

Link to comment
Share on other sites

Pirmo kursu ar vinniju sākt vispār ir debīlisma kalngals :) Ja ir vēlēšanās sākt lietot anabolos steroīdus, vajag sākumā, kā minimums, četrus gadus pacilāt svarus. Tad var sākt ar testosteronu, pēctam metot klāt pārējos sūdus.

Link to comment
Share on other sites

negribas jaunu topiku sist augšā, jo tēma ir gandrīz līdzīga.

staigāju es uz to sasodīto svaru zāli, svaru man nomest nevajag, jo nav absolūti nekāda liekā svara, bet klāt dabūt ir diezgan pagrūti, jo ar ēšanu ir kā ir. proti, man darba diena sākas 5:30, kas nozīmē, ka ceļos ap 4iem no rītiņa. brokastīs tiek apēsta putriņa, pusdienās vēl šis tas, bet pēc darba ir problemātiski ar ēšanu, jo praktiski tiklīdz tieku uz mājām ir jānesas uz gym un ēsts protams netiek pirms tam, bet pēc svariem kāds gaļas gabals tiek notiesāts un tad jau prakstiski jāiet gulēt :)

un visam tam pa vidu - mana apetīte ir diezgan interesanta.. pats saprotu, ka nevaru apēst tik, cik man būtu nepieciešams, lai nostrādātu 9 stundas un pēc tam aizietu uz svariem, un tur vēl izlikties līdz pēdējam.

ir kādi ieteikumi? biju nopircis bundulīti sporta veicī, ko miksēt 2x dienā iekšā. ieguvums - pirdieni bija debišķīgi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...