Jump to content
GIGN Forum

Lapša pirkšana SS.lv


husis666
 Share

Recommended Posts

Vai ir laba doma pirkt latopu ss.lv ? Nekādu geimeru kompi nevajag. Vairāk internets/dokumenti/pokers. Gribētos vismaz 2gb rama un 17'' displeju pārējās lietās neorientējos, bet jābūt atbilstoši ramam. :D Baterijas turēšanas spējas arī neinteresē. Kautkad ar kaut ko par šito runāju un neieteica pirkt ss.lv, jo var būt kāds defekts ko tā uzreiz nevar ieraudzīt - piemēram videokartes gļuki pie noteiktas slodzes or smt like that. Ja var pirkt ss tad ko vajadzētu notestēt?

Link to comment
Share on other sites

Visur un visam ir jābūt info. Cik es atceros, tad piereģistrējoties uzreiz varēja redzēt Pārdot topiku, taču lai tajā rakstītu, vajadzēja sakrāt 25(laikam) postus. Bet Tev jau nevajag pārdot, tur pat ir Pērk topiks, uztaisi savu, ka vēlies iegādāties portatīvo tādā summā un gaidi PM.

Link to comment
Share on other sites

Nē nē... tad tas ir lombards un lombarda piedāvājumi parasti nav vilinoši. Galvenais iemesls kādēļ nepirkt no lombarda ir tāds, ka pārdevējs ir 100% neuzticams. Proti - ja tu pērc portatīvo no parastas personas, tad jūs jauki parunāsieties un ja būs kāda ķibele bijus vai gļuks vai whatever, tad tas čalis to pieminēs. Lombardā - tev vara karotītes kā no zelta pasniegs. Es reiz nopirku no lombarda protatīvo ... nu ... neteikšu, ka biju ļoti apmierināts.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Es jau nerunāju par lomabardiem. Tagad jau laikam neatradīšu to cilvēku, bet bija vienreiz trāpījies tāds - pārdeva visu jo brauca prom. Tagad arī nesen bija ģimene kas pārvācās uz ārzemēm. No tiem man paziņas daudz ko ieķēra sev.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...