Psihoner Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 nu kaadu meenesi nocietos ka4aajot no emule fianl fantasy disku , peec ilgam mokaam nopirku tos.... DVd diskaa FF8, viss jau sagatavots preik6 speleeshanas uz PC, viss arri iet, izeju prmo disku saka lai baz otro disku, man vinji ir dvd diskaa visi iek6aa, nopirku a 5 ls datorveikalaa (zajebis ku leeti) Nu vo un tad seko probleema .... tip prasa man otro disku ielikt es panjemu un ielieku to iek6aa (tur dvd diskaa visi diski ir iek6aa) vin6s man saka lai ielieku disku un taa visu laiku ..... un nekaadi es nevaru piedabuut lai vin6 nolasiitu to disku ..... Pirmo cd vinj6 njem un atrod, bet otro gan neatrod.... Es iisti nezinu varbuut tur kautkaads draiveris truukst preik6 dvd, tikko jaunu nopirku piesleedzu itkaa iet , varbutt kaads kautko var pateikt shajaa sakaraa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 A kur var Final Fantasy ladēt ja nav noslepums Es tik dabūju 5 daļu i to prieks sony playstation vajdzeja PS emulatoru dabūt, lai var spelēt. Gribas priekš PC dabūt pat ja vajdzēs ladēt nedēļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted December 30, 2005 Author Report Share Posted December 30, 2005 es esmu izmekleejies, vinju baigi gruti ir atrast, nau ne datorveikalos .... interneta var dabuut tikai loti dzili jalien iek6aa .... Var aiskreit uz tirgu un pie dzekiem sarunaat ... Pameklee caur emule tur var daudz meera atrast to ko veelies .... PS> es 4 diennaktis ka4aaju no vietas un nebij vel noka4aajies nosplaavos un aizgaaju sarunaaju ar dzekiem .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 emule, kas tas ir un ka ar to rikoties Nekad dzive ar so lietu nesmu saskaries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted December 30, 2005 Author Report Share Posted December 30, 2005 one small hint GOOGLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Es jau dc++ atradu ff8 iespaidigi 4cd :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 (edited) zheel ka FF:XI nav privaato serveru . officiaalajaa jaapiko nauda kaadreiz speeeelju kad bija trial accounti pieejami bet gribeetos uzraut arii kaadu iepreksheejo dalu... un par to disku. tur mosh prasa izveleeties no kurienmeem instaleet?(mosh jaaliek cita vieta) pacheko to disku un apskaties kaadi tur faili iekshaa. gan jau kautkaa tiksi galaa... tu vareetu atveert disku ar open un iepostot screenu.... Edited December 30, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 zheel ka FF:XI nav privaato serveru . officiaalajaa jaapiko nauda kaadreiz speeeelju kad bija trial accounti pieejami bet gribeetos uzraut arii kaadu iepreksheejo dalu... Kur Oficialais kada adrese. Vai uz PC si speleee. Vienkarsi man ir master card jau ja var norekinaties ar so spelesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 (edited) Kur Oficialais kada adrese. Vai uz PC si speleee. Vienkarsi man ir master card jau ja var norekinaties ar so spelesu. paluukojies googlee peec Final Fantasy XI jeb Final Fantasy Online http://www.playonline.com/ff11us/index.shtml un ieluukojies te mosh es nez Edited December 30, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 nu kaadu meenesi nocietos ka4aajot no emule fianl fantasy disku , peec ilgam mokaam nopirku tos.... DVd diskaa FF8, viss jau sagatavots preik6 speleeshanas uz PC, viss arri iet, izeju prmo disku saka lai baz otro disku, man vinji ir dvd diskaa visi iek6aa, nopirku a 5 ls datorveikalaa (zajebis ku leeti) Nu vo un tad seko probleema .... tip prasa man otro disku ielikt es panjemu un ielieku to iek6aa (tur dvd diskaa visi diski ir iek6aa) vin6s man saka lai ielieku disku un taa visu laiku ..... un nekaadi es nevaru piedabuut lai vin6 nolasiitu to disku ..... Pirmo cd vinj6 njem un atrod, bet otro gan neatrod.... Es iisti nezinu varbuut tur kautkaads draiveris truukst preik6 dvd, tikko jaunu nopirku piesleedzu itkaa iet , varbutt kaads kautko var pateikt shajaa sakaraa ? Man tā bija, kad man bija ar daemon tools citi papildus draivi uzinstalēti. To jesķ, man diskdraivs nebija D: bet kaut kāds G: laikam. Un tas pats variants - ieliku pirmo disku - viss čībā, bet otro, trešo un pārējos nelasīja. Ar WinISO uztaisīju iso failus no tiem diskiem un mountoju tos un spēlēju laimīgs tālāk (bāc, vispār vajadzētu iziet, pēdējais disks (kur reāli ir tikai viens pēdējais boss [bose pareizāksakot]) palicis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Man ir 5 winrar faili ar ff8 1 install parejie cd 1,2,3,4 winrar. Nu butiba viss strada okej, cd winrar jaieraksta balvankas un tik uz prieksu. Thx ka uzrakstiji ff8 pateicoties sim saisinaajumam atradu neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now