Jump to content
GIGN Forum

Ko Pielikt Tf2 Serverim


Teddy
 Share

Recommended Posts

Pēdējā laikā ļoti daudz sāk raudāt par tf2 kartēm un citām lietām. Tad nu lūk, šeit Jums tiek dota iespēja smuki uzrakstīt. Kādas kartes vēlaties, kādas izvākt ārā. Weaponspread un random kriti netiks mainīti.

Lai nebūtu 100 posti ar katru karti, tad katrs kurš raksta maplistu vai nominate brīnumu dara šādi. Vēlos lai tiktu pievienotas sekojošas kartes(pilnu kartes nosaukumu)

  1. pl_goldrush
  2. cp_dustbowl
  3. pl_badwater
  4. koth_viaduct
  5. utt.

Ja gribat kādu neorģinālu karti klāt, tad šādi

  1. pilns kartes nosaukums - download links
  2. pilns kartes nosaukums - download links

Link to comment
Share on other sites

Nevajadzētu pie katras kartes pierakstīt arī kādu pamatojumu? Jo es gribu , lai pievieno ir visai švaks arguments. Un pēc kā tiks izskatīt vai karte ir atbilstoša , lai tiktu pievienota serverim? Piemēram, koth mapes uz 31 slota servera ir maigi sakot dirsā. ;)

EDIT: Vajag izņemt parasto turbine, jo priekškam viņum, ja mums ir pro? Un vispār es nedomāju, ka vajadzētu tagad baigi skriet pārveidot map cycle , jo serveris ir vienmēr pilns un par karšu daudzveidību nevar sūdzēties paļubomu, ja vien nespēlē no rīta līdz vakaram. :)

Par to , ka izvēlās pirmo mapi varu tikai daļēji piekrist, jo cik es esmu manijis tad lielākā auditorija ir visai švaki šāvēji, kas savukārt nozīmē, ka daļēji pārzin spēli un kartes, kas savukārt noved pie tā, ka nezin kuru ņemt. Šī problema nezudīs, ja arī tiks uzlikts uz 56789 vai jebkurām citām pogām ;)

EDIT2: VOOO atcerējos! Vajag noņemt scrambli, jo tas ir fakin neizturami, kad izskrabmlo srazu pēc uzvaras un tā ir gandrīz vienmēr, ja ,piemēram, red zaudē raundu, tad uzteiz visi red voto par skrambli. kur tas der?

Edited by Dangerous Lihs
Link to comment
Share on other sites

Pamatojums ir tāds, ka vienkārši patīk tās mapes un gribas lielāku daudzveidību. Tiešām nevaru iedomāties, ko vēl varētu rakstīt pie pamatojuma, lai pievienotu mapi. Protams, ja vajadzētu pamatot kāpēc, lai kādu mapi noņemtu, tad jau ir savādāk.

Vēl jau pastāv arī tāda lieta, ka lielākā daļa tā pat nobalso par pirmo karti no votemap menu.

Edited by Kilgors Trauts
Link to comment
Share on other sites

Serverī ir pilns ar mapēm,bet nominate iet tik def mapcycle + pāris random, tā ka ieliekot tās nominate viss būtu ok.

cp_warpath2 - http://bit.ly/RX7CAY

Nezinu kā citiem ,bet sniega theme lago un drausmīgs FPS loss, tāpēc iesaku:

cp_warmfront - http://bit.ly/RXbJg9 (+ izvākt ārā cp_coldfront)

koth_pro_viaduct_rc3 - http://bit.ly/OxoU6Q (+ izvākt ārā koth_viaduct)

+ sataisiet cp_foundry http://bit.ly/NnoXOr zem posta ir risinājums

FIX: Navigate to your server's maps folder and delete all .lmp files that contain cp_foundry in their name.

Don't delete other .lmp files for other maps. lmps are small changes to maps which did not constitute a full map re-download. On Foundry the changes were merged with the main map making the older .lmp obsolete and causing problems when it fails to be removed.

pl_thudermountain, pl_upward, cp_steel vajag uzlikt Round limit 0 ,lai kartu aizstumjot līdz 2. no n punktiem mape nebeidzas, lai arī vēl palikušas 15+ minūtes.

Visām mapēm uzlikt vienādus timelimitus(30-45 min), nevis gold/dust katrs pa stundai.

To spelētāj radīto skrambli ar vajadzētu nahrenizēt,citādāk pajoļi kuri tik gold/dust grib spēlēt sāk skramblot kā mape iet uz beigām + jau tagad serveris skramblo diezgan labi, ja viena komanda pārbrauc pāri otriem.

( sv_vote_issue_scramble_teams_allowed 0 )

Kā jau Lihs teica, ctf_turbine var ņemt ārā jo ir pro, un nebūtu atkal situācijas, kad pēc pro nāk def versija.

Edited by mrzombie
Link to comment
Share on other sites

Sākšu ar to, kam es nepiekrītu:

Kilgort, pl_upward, pl_thundermountain, cp_coldfront tika izņemtas pirms kāda pusgada, jo daudzi spēlētāji sāka čīkstēt, ka šīs kartes vajag nahrenizēt. Nedomāju, ka tās vajag likt atpakaļ. Personīgi es esmu pret pl_thundermountain, cik atceros, kad tika uzlikta šī karte pusserveris diskonektējās, arī man viņa neiet pie sirds. Arī par cp_coldfront un pl_upward neesmu lielā sajusmā, bet spēlēt var.

mrzombie, manuprāt, gold/dust vajag lielāku timelimitu, jo šīs kartes sastāv no 3 daļām. Respektīvi trīs kartes vienā. Pie tam, komandas gan uzbrūk, gan aizsargājas, tā kā, ņemot vērā, ka kartēm ir 3 daļas, kopumā ir 6 spēles veidi, atšķirībā, piemēram, no 5p kartēm, kur ir tikai 1 iespēja, kā izspēlēt.

Varu piedāvāt:

pl_frontier http://www.gamebanan.../tf2/maps/74124

Link to comment
Share on other sites

Es gribu MvM :)

Aaa un vispaar probleemas ar karteem nav lielas, probleemas ir ka votojot veelaizprojaam vote lists ir uz 1-5 nevis 5-9, par to jau pirms kaadiem 2 gadiem runaaja bet naks nav mainiijies.

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

mrzombie, manuprāt, gold/dust vajag lielāku timelimitu, jo šīs kartes sastāv no 3 daļām. Respektīvi trīs kartes vienā. Pie tam, komandas gan uzbrūk, gan aizsargājas, tā kā, ņemot vērā, ka kartēm ir 3 daļas, kopumā ir 6 spēles veidi, atšķirībā, piemēram, no 5p kartēm, kur ir tikai 1 iespēja, kā izspēlēt.

Ir arī tāda iespēja kā uzlikt, lai karte nemainas, kamēr abi tīmi vismaz pa vienai reizei nav uzbrukuši, neatkarīgi no tā vai jau ir pagājis timeleft`s!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...