Kulakovs Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Labdien vai Labvakar kā nu kuram. Lieta tāda, ka vakar es pasūtiju tā saucamo regniku, bet vēljoprojām nestrādā vai nepareizi kaut ko daru. Tātad no sākuma es sapisos un savu steam id uzliku kā niku Bet tad atkal pasūtiju un uzliku steam id kā visu vajag. Ejot tf2 gign serverī console rakstu setinfo _pw-gign parole pēc tam sekojoši connect tf2.gign.lv , bet anyway nevaru ieiet kad pilns serveris.. Varbūt kaut ko nepareizi daru, lūgums apgaismot mani.. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 pamēģini vēlreiz, konsulē raksti tikai connect tf2.gign.lv ja neiet, tad iekopē, ko konsule tev raksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulakovs Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 (edited) Ignoring convar change request for variable '_pw-gign', which contains invalid character(s) + gribēju uzzināt, man ir jāraksta steama parole vai gign parole (foruma vai sākumalapas) Edited August 14, 2012 by Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 gigna sākumlapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulakovs Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Viss laikam ir čhill worm tikai tagad lkm uzlika vai kā krč atnāca vēstule no gign hz, krč tgd būtu jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 MISTER KULAKOV, KO ES JUMS VAKAR SACĪJU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulakovs Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 (edited) MISTER KULAKOV, KO ES JUMS VAKAR SACĪJU? Ko tieši? Mister amniij ! EDIT: varat vērt ciet, viss strādā. Paldies tiem kuri centās palīdzēt. Edited August 14, 2012 by Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts