LAVRx Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Ahoi, Vajadzētu padomus vecpuišu balles pasākumam. Sanācis tā, ka man jārganizē vecpuišu ballīte, ir jau dažas idejas, bet vēl kāda jauna pasākumu ideja noderētu. Principā labākais variants ja ieteiktu kaut ko ko paši esat darījuši, lai nebūtu tā, ka mēs aplaužamies. Vēl jautājums par to vai kādam no šejiens nav kontakti acij tīkamai striptīzdejotājai, tos noteikti varat man PM atsūtīt. Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Striptīzs vecmeitu un vecpuišu ballītei taču kļūst bezgala bezgaumīgi un garlaicīgi. Atkarīgs vispār no tā, kāda tipa vecpuišu ballīti gribi rīkot. Mēs rīkojām (mani puikiem sanāca iepīt tāpēc, ka es šoferis) ballīti bunkurā - milzīgā, tumšā, ledusaukstā bunkurā cilvēks tika norīkots ar dažādiem challengiem, biedēšanu, tad dabūjām arī īstu policistu, kuram vajadzēja iebiedēt vepuisi, nu, bija tāds riktīgais izdzīvošanas tasks ar vēderdejotāju pa vidu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 Striptīzs vecmeitu un vecpuišu ballītei taču kļūst bezgala bezgaumīgi un garlaicīgi. Atkarīgs vispār no tā, kāda tipa vecpuišu ballīti gribi rīkot. Mēs rīkojām (mani puikiem sanāca iepīt tāpēc, ka es šoferis) ballīti bunkurā - milzīgā, tumšā, ledusaukstā bunkurā cilvēks tika norīkots ar dažādiem challengiem, biedēšanu, tad dabūjām arī īstu policistu, kuram vajadzēja iebiedēt vepuisi, nu, bija tāds riktīgais izdzīvošanas tasks ar vēderdejotāju pa vidu. Mums jau spots ir atrasts, un daži pasākumi dienas garumā arī, bet vēl vajag kādas papildus idejas. Variants par vēdardejotāju arī nav slikts. Katrā ziņā ņemšu vērā un apspriedīšos ar pārējiem dalībniekiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Tad pastāsti kaut ko, kas jums jau ir padomā, lai varētu zināt, ko un kurā virzienā vēl varētu ieteikt q: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nu normāla vecpuišu balīte ir kādi ~30Ls no katra dalībnieka (izņemot vecpuisi, protams). Tiko piedalījos vienā pasākumā: * sākām ar kārtingiem go-planet * tad paņēmām baltic bike un braucām uz centru - tur bija 1h erotiskā masāža vecpuisim (pa ceļam dzērām līdzi paņemtu brāgu) * pa ceļam iegājām gadjušņik/kafejnīcā pēc aliņa, bet trāpijām uz bērēm. pievienojāmies uz 20min un iedzērām/ieedām * tad baltick bike sacensības parkā pie raiņa, vecpuisis avarēja * tad ieskrējām uz aliņu vel pāris gadjušņikos * braucām uz vecāķiem ar riteņiem peldēties pa pliko (pa ceļam gadjušņiks ziemeļblāzmā un aliņi) * pa ceļam uz vecāķiem likām vecpuisim ar līdzpaņemtiem baloniņiem uzpūst centrā uz mājām "viņs + draudzene = love" (un tādā garā paziņojumus) * vecāķos nopeldējāmies pa pliko, iedzērām, braucām atpakaļ uz Rīgu * nodevām riteņus un aizgājām uz Pienu. pamatīgs pālis. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Mana milaka atrakcija. 06:00 izrauj chali no gultas, acis ciet, austinjas virsuu aizved uz Siguldu, piesien gumiju, atlauj apstaties tramvajam uz malinas, un taja bridi, kad atsien acis pagruud !!! Parejo jau pec tam pakarot, kartins, bokss, peintbols etc. Paker limuzinu aizshauj lidz Liepajais, Venspilij, tur 2 dienas norauj jumtu un pilji atpakal. Pats tiko biju saadaa pasakuma 3dienu vecpuishu ballite bija zajebis !!! Izmaksaja 80ls no galvinas, bez baliite bija zajebis, jadara tad dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 Nu +- uz 30 LVL no cilvēka mēs rēķināmies. Bencik kur Jūs to boksu bijāt uzrīkojuši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Es ar gribu but vecpuisis =D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 Es ar gribu but vecpuisis =D Tu jau biji un tev visas iespējas būt vēlreiz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nu +- uz 30 LVL no cilvēka mēs rēķināmies. Bencik kur Jūs to boksu bijāt uzrīkojuši? Tas bija kaut kada ciina skluba kaut kur pardaugava, bet te der principa jebkurs variants, ja kaut kur veel ir kaads pazistamais, tad vispar ideaali. Galvenais pateitk, lai galiigi neizrubii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now