Jump to content
GIGN Forum

Bezmaksas Jūsu Mājas Lapas Banners Mūsu Kataloga!


galds_lv
 Share

Recommended Posts

Labdien!

    Piedāvājam Jums  BEZ MAKSAS izvietot banneri mūsu mājas lapu katalogā. Tā ir lieliska iespēja paplašināt Jūsu mājas lapas apmeklētāju skaitu

Lai ievietot banneru nepieciešams to reģistrēt http://www.galds.lv/...ze/registration

    Dotā projekta mērķis ir izveidot pieejamu mājas lapu katalogu, kur apmeklētājs varētu atrast un izvēlēties nepieciešamo mājas lapu atkarībā no pakalpojuma, kurš tiek meklēts. Atšķirība no meklētāj sistēmām ir tāda, ka meklētāj sistēmas atrod tekstu mājas lapā, tapēc meklētāj sistēmā vienā lapā, var uzrādīt dažādus materiālus, tikai par vienu mājas lapu.

    Piemēram: Ievadod meklētāj sistēmā "antikvariāts", sistēmā uzrādīs lielu daudzumu liekas informācijas no citām mājas lapās, kurās būs ieraksts "antikvariāts",  projekta http://galds.lv mērķis ir ļaut lietotājam izvēlēties antikvariāta mājas lapu ( no tām kuras būs ievietojuši antikvariātu pāŗstāvji), ieejot noteiktā sadaļā.

Dotajā brīdī banera ievietošana ir bez maksas, bet tuvākajā laikā ir plānots uzlikt samaksu, projekta atīstībai (jaunu  mājas lapu  piesaistei, mājas lapas jauna dizaina izstrādei, kā arī mājas lapas funkciju paplašināšanai).

Bannera izmēriem ir jābūt 140px platumā, 70 px augstumā, svars 1.2MB, pieļāujamie formāti, JPG, PNG un GIF ( animācija).

    Kā arī http://galds.lv projektam ir otra sadaļa, "Adrešu grāmata (http://galds.lv/adresbook", dotā sadaļa ļauj pievienot savām vajadzībām līdz 60 mājas lapu adrešu, dotās mājas lapas ir redzamas tikai tam lietotājam kurš tās ir pievienojis.

Piemēram: atrodot interesantu materiālu: attēlu, dziesmu, rakstu vai video rodas vēlēšanās to saglabāt, lai varētu atgriesties, pastāv vairākas iespējas

1. saglabāt favorītos ( pārlūkprogrammā).

2. pierakstīt blociņā vai uz lapiņas.

3. saglabāt pie mums adrešu grāmatā, kas dod iespēju atvērt saglabāto lapu no, jeb kuras vietas, kur ir pieejams internets.

Reģistrācija abām sadaļām ir viena, nav nepieciešāms veikt katrai sadaļai savu reģistrāciju.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...