Jump to content
GIGN Forum

Tiesibas Uz War3


Ouzijs
 Share

Recommended Posts

Vecums-16

Nodarbošanās-Skolnieks

Pieredze cs 6-7, bet izlaidu 3 menesus nebij Pc!

Labums-labums bus tads ka es palidzesu pret 4iteriem, lai nepiemeslo lieki serveri un negodigi neuzvar!

speleju darbadienas nu no 17;00 lidz 24;00 saja laika intervala.

stati- http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=7566 es nebiju spelejis 3 menesus statistika bij daudz labaka!

Niks Ouzijs registrets

Taka driz saksies skola man bus nets pieejams biezi, un varesu kapat ka duls. Gribu iemacities but par administroru.

Šobrīd nepretendēju ne uz ko astronomisku, pietiks ar standarta paketi, kas paredz slay,gag,slap,kick. Protams bans ir vajadzīgs un būtu vēlas pie tā tikt, bet saprotu, ka sevi ir jāpierāda. Tāpēc var arī pacīnīties ar kick un voteban.

Paldies, ka uzklausījāt.

ar cieņu Ouzijs!

Link to comment
Share on other sites

Ja godīgi, tad neskaitot dažus iztrūkstošus punktus, tīri labs pieteikums, bet, diemžēl, mazliet par agru. Redzu, ka esi ļoti maz spēlējis war3 serverī, tāpēc cerības iegūt tiesības ir praktiski nekādas. Tomēr - galvu augšā! Cik var izvērtēt tevi no šī topika, tad var just, ka esi uzņēmīgs un apsviedīgs jaunietis. Tieši tāpēc došu tev padomu!

Kad sāksies skola, tad nesēdi cs serveros, bet cītīgi mācies. Tas, savukārt, mazinās iespēju, ka tu, šeit forumā, kādam lūgsi padomu, kā sekmīgi nokārtot ķīmiju, fiziku vai vēl kādu ārkārtīgi grūtu vidusskolas priekšmetu. Pretējā gadījumā, ja tu tomēr izdomāsi to darīt, tad visi tevi šeit uzskatīt par neizglītotu un stulbu cilvēku. Tajā momentā ir vakars uz ezera - admina statusu tu nekad mūžā neiegūsi. Tātad, īss rezumē - Velti laiku skolai, socializējies ar citiem jauniešiem. Tu izveidosies kā lieliska personība! Ko es varu apsolīt - ja manis aprakstītajā momentā tu aizvien vēlēsies kļūt par administratoru gign serverī, tad tev būs zaļās gaismas, jo būsi sevi pierādījis akadēmiskajā vidē + būsi iemācījies veselīgi komunicēt ar citiem spēlētājiem un tieši tāds tu mums esi vajadzīgs! Kā arī atceries to ka, administratora amats nav nekāda medus maize. Bieži jāsastopas ar cilvēkiem, kuri tikai spēj atbildēt "Tavs sencis!"

Lai nu kā - tu mums esi mazliet vēl par zaļu, bet tev ir visi priekšnoteikumi, lai pāris gadu laikā kļūtu par vienu no lieliskākajiem uzraugiem gign servera vēsturē! Tagad gan - marš pie kādas grāmatas! Septembris nav aiz kalniem! :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ja es biju nespeleju kadu laiku, saluza pc tpc nevareju paspelet, tikai pie radiem. ta es spelesu kompiti saliku no jauna un viss tg strada, es ari gribetu pubam un csdm tie ir ari serveri kurus speleju nu ta man cs patik un bus jasakompune ar macibam! Un es jau macisos skola jabeidz!..

Edited by Ouzijs
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...