Jump to content
GIGN Forum

Creative @ War3


Recommended Posts


  • Sveiki, es vēlētos administratora tiesības uz war3 servera. Iemesls ir sekojoš, tā kā man šad tad skype bremzē kompi, tad negribās visu laiku turēt ieslēgtu skype, lai pasauktu sēmeni, vai kādu citu adminu.
    Sīkāk par mani:
    Man ir 19 gadi, 16. augustā paliek 20, esmu no Valmieras. Strādāju autoservisā, reiz biju iesācis mācības RTU, bet nu sapratu, ka tomēr to negribu mācīties, tad nu pus gadu strādāju, un nu jau septembrī atsākšu mācības. Mans online laiks darba dienās ir pēc sešiem vakarā, bet brīvdienās nenoteikts, kā nu uznāk ar to spēlēt gribēšanu. Pieredze, es nezinu kāda, reāli tie gadi neskaitās, cik esi spēlējis, jo diez vai kāds 13 gadīgais, kas spēlē 6 gadus spēlēs labāk par kādu 20 gadīgu, kurš spēlē 2-3 gadus, man ir tā, kad šad tad paņemu pauzes uz pāris mēnešiem, bet tā spēlēju kopš cs iznākšanas.
    Link uz maniem stats: http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=1069
    Regniks ir bijis pasūtīts, varu to izdarīt vēlreiz, bet tik tad, kad saņemšu apstiprinājumu, jo tagad no tā nav jēgas tā pat ņemt, jo serveris tā pat nekad nav pilns.

Edited by Cr3at1vE
Link to comment
Share on other sites

Vienīgais pa pusei normālais "rec" ir no semenes. Pārējie randomi no malas "Normals onkulis/pacans" nav nekāds REC pamatojums. Un kā vispār saprast "Ir draugos ar CS" ? Prot nokačāt spēli un atšķirt Ts no CTs? (mega čerņa). Un vispār uzskatu, ka šādiem adminiem forumā ir jāparādās biežāk, citādāk postu skaits arī neatbilst noteikumos prasītajiem.

Servera ieguvums - admins, kurš spēlēs no 6 vakarā līdz 00:00. Reāli laiks, kad ir visvairāk adminu. Neslēdz skype iekšā, izmanto /calladmin, gan jau ienāks kāds.

Konkrētais kandidāts nav arī minējis, kādas tiesības grib. Mums minēt? jeb minimālo paku prasi? Tāpat nāksies semeni saukt, jo nebūs tev nedz bans, nedz votemap. Varbūt tikai ar banu pietiek? Ko tu gribi?

Un regniks nav paredzēts tam, ka tu tiec serverī bez rindas, bet tam, ka tu ieguldi kaut ko serverī. (Pašu minimālāko) Un, starp citu, ja iegūsi tiesības, tad tev katru mēnesi būs jāpasūta regniks, lai piekļūtu tiesībām.

Man nekas personīgs pret kandidātu nav, izsaku malēju viedokli.

Vari uz manu postu neatbildēt

Link to comment
Share on other sites

Nu minimalo paku domāju, kaut kādu slap, slay, ban, kick.

Ir tā ka pa brīvdienām spēlēju pa dienu vairāk, bet nu drīz jau izmainīsies spēlēšanas laiks, jo tagad vēl 2 nedēļas strādāšu un eju prom, lai turpinātu mācības augstskolā, tā kā spēlēšu biežāk. Ir tā, ka to skype jau nevajadzēs tad man tiešām iekšā slēgt, ja sēžu gandrīz visu laiku serverī, kad esmu pie kompja. Vienkārši diemžēl, admini ir, bet nu tomēr trāpās brīži, kad viņu nav.

Link to comment
Share on other sites

Es negribu piegānīt topiku, bet nevaru neatbildēt uz AmE negatīvismu!

Kāpēc jāpiesienas uzreiz vārdiem? Ja ir rec, tad ir rec un tas nozīmē, ka ir plusiņš no mums!

Ja tu prasi man kāpēc, tad es varu pateikt skaidri un gaiši. Nav sevišķi daudz cilvēku cs 1.6 serveros, kuri būtu sakarīgi cs spēlētāji un tajā pašā laikā draudzētos ar savu prātu un nebūtu vai nu sprēgātāji, vai vismaz būtu uzticami, adekvāti cilvēki! Ja no visiem war3 playeriem kādi 5% tādi ir + pastāvīgi, aktīvi spēlētāji, tad es viņus rekomendēju un atbalstu!

Nevajag tur bērnudārzu laist iekšā, tāpēc ja man ir iespēja par sakarīgu cilvēku aizlikt labu vārdu, tad es izmantošu izdevību!

Vairs nevajag tik bezjēdzīgus spriedumus un jautājumus izteikt, jo man liekas šitā skaidrošana bija pilnīgi bezjēdzīga... Neesam tak retardi. ;)

Link to comment
Share on other sites

Forumā tu neuzturies, man grūti spriest vai esi retards vai neesi. Spriežu pēc tā, ko redzu. Un kāpēc šādu pamatojumu nevarēji uzreiz uzrakstīt savā rec postā? Redz, ka tomēr var uzrakstīt vairāk par vienu teikumu :)

Link to comment
Share on other sites

Nu forumā nav jāspamo, es paskatos, neesmu pārsvarā logged in, bet palasu, to, kas interesē. Kādēļ man spamot pilnu ar s**iem, ja no tā nav ne man, ne jums vajadzības ?

Edited by Cr3at1vE
Link to comment
Share on other sites

Šim cilvēkam lieku lielu +, proti, REC, jo viņš ir viens no lielākajiem palīgiem čīteru atmaskošanas darbos. Kā tas izpaužas? Tā kā es nevaru specot visus spēlētājus vienlaicīgi, tad ir palīgi spēlētāji, kas speco savas komandas spēlētājus, un ja ir kaut kas aizdomīgs saskatīts, tad padod ziņu adminu čatā. Vienmēr, kad esmu serverī un tur ir arī Creative, saņemu ziņu tieši no viņa par kādu pārkāpēju. Tāpēc, rekomendēju.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

REC, jo

1) Nav nekad ar viņu bijušas problēmas

2) Diezgan bieži onlainā

3) Nesprēgā, klausa un labi spēlē

Būtu labi, ja viņam piešķirtu cdein, lai var šamais arī banot, jo domāju,ka čīterus mācēs atpazīt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...