Jump to content
GIGN Forum

Gaming Projekti.


GuskiS
 Share

Recommended Posts

Es no CS 1.5 serveriem vairs neatceros nevienam nosaukumu, kur kādreiz esmu spēlējis.

1.6 gaitas aizsākās ar 4iD.lv, kur adminēju gadu vai vairāk.

Pēc tam pārgāju uz PICK, kur adminēju arī diezgan ilgi.

tagad vairs CS nesanāk laika.

Tīri for fun kādreiz uzšaut.

Link to comment
Share on other sites

ja gigns uzliks bf2, tad es ari varu nosponsoret pasakumu(speles kopija). thumbs up!? :D

Vispār jau ir BF2 serveris Latvijā....

Tikai saucas AniDUB (vecais īpašieks pārneimoja) bet serveris atrodas Rīgā... tas ir bijušais BF2.LV

Link to comment
Share on other sites

O jā, vecie labi 4id.lv laiki. Spēlēt tiku šādos serveros : 4id, dole(KSO), GIGN, blood (miedzinja serveris, kur mani izbanoja 1majā vai 2ajā dienā par "wh" un neatbanoja, maita - meidzinjsh :D ) kopideja, rush. Bet nu, protams, GIGNā spēlēju visvairāk.

Link to comment
Share on other sites

kur tik nav spelets... vel jau shitais te.. cs.ime.lv ar bij topaa :)

man ar visvairaak tieshi 1.5 ir paticis ,datorsalonos bij sveetlaime vinju kapaat.. bljaa cik gan nauda nav izteereeta.. nostalgija..

bet pats labaakais serveris bija cs.par.lv! tajaa no gigna bija icecube,ame... kad galvenais admins papisaas kkur ,servers un forums veel nodziivoja kaadu pusgadu :) toreiz tak veel eljikaa biju un raavu pret ame,liiv` , baigie skillaari vinji bija :D

Edited by attachment
Link to comment
Share on other sites

Agrāk ļoti patika šaut kompaktā. Diezgan augsts skills + atskaitot dažus indivīdus, arī normāli admini. 4tusā šāvu, arī tiku pieņemts, bet principā ļoti drīz pēc mani beidzās tā spēlētāju pieņemšana. Deac bija kruts.

Haha, par mafia.lv fanoju, jo tur bija mazās kartes un pēc fragiem nebija jāskrien pusdasts. ~_~

Link to comment
Share on other sites

NOX.LV GUYS?

Mans favorītserveris :) NOXu man šķiet atceras tikai uz vienas rokas saskaitāmi cilvēciņi. Lielākai daļai, kas ir spēlējuši NOXā, šodien no vecuma jau ir miruši ir jau tuvu pie 30 gadiem un tādi GIGNā daudz neapgrozās :)

Link to comment
Share on other sites

cs.kekavai.lv arī bija laikam 1.3 laikos :) Atceros ka tur vēl iekļuvu vienā no kurtākajiem klaniem tai serverī. Ja nemaldos, tad klana nosaukums bija kaut kāds [swap].

Ķekava bija mans serveris..

worm nav jau tik traki :)

Edited by fuj1tsy
Link to comment
Share on other sites

Beta versiju laikos viskrutākais serveris bija piesvīdis datorzāles LANs. Pēc tam jau dažiem izredzētajiem parādījās tāda ekstra kā internets mājās. Vēlāk arī man, bet tas bija pietiekami daudz vēlāk, lai es sevi pie tiem izredzētajiem neskaitītu.

No online serveriem sākumā laikam šāvu NOXā, pēc tam kompaktā līdz tas nomira. Tad arī laikam aiztaustījos līdz GIGNam. Atceros, ka GIGNam pieslēdzos laikā, kad bija jāaizpilda kaut kāda reģistrācijas forma WEBā, lai varētu piereģistrēt niku. Tā kā tur bija jānorāda arī IP adrese, un uz vienu IP varēja reģistrēt tikai vienu niku, tad sākotnēji piereģistrēju brāļa niku AntiCheat un ar to arī šāvu, jo ownijs bija nepielūdzams un neapstiprināja arī mana nika reģistrāciju pat pēc situācijas izklāsta - ka esam divi, kas spēlē no vienas IP. Es pat neatceros, kā un kāpēc tiku pie sava nika... laikam tāpēc, ka kādam atmaiga sirds vai mainījās sistēma, un man radās iespēja piereģistrēt pašam savējo.

Link to comment
Share on other sites

Noxā es arī tiku spēlējis, atceros, ka GIGN pubā vai kautkur citur kautkas iemeta serveri un kādu laiku tiku arī tur spēlējis, tikai neatceros ar kādu niku, mby evilsnake :D Bet mājās tad man nebija nets, i guess. Bet nu tajā serverī nevarēju nevienu nošaut :(

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...