Jump to content
GIGN Forum

Papildinājums "xvotemap"


Pauly
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vēlos palūgt "xvotemap" komandu.

Kā kritērijs, kas varētu pierādīt to, ka problēmas ar komandu nesastrādāšu, varētu būt mana līdzšinējā adminēšana, nevienas sūdzības par nepatiesiem baniem (nav jau arī tā, ka es tos banus nelieku, ka sūdzību nav). Kā arī, esmu viens no mēneša aktīvākajiem, tāpēc ar komandu apiešos pēc vajadzībām.

Vairākkārtēji mēdz būt, kad tiek nospēlēta kaut kāda def karte, ir pilns serveris un tad nomainās uz de_oilrig, cs_italy un cilvēki sāk zust. Es nesaku, ka tēmēju uz to, lai vienmēr būtu def kartes, bet kad cilvēki sāk pazust, tad gan nākas kaut ko darīt, it īpaši, ja nav kolēģu ar doto komandu. Bieži vien sanāk, ka serverī ir 3+ admini, bet pēc tam ilgāku laiku tas paliek bez uzraudzības.

Apzinos, ka xvotemap komanda gignā nav daudziem, bet man tā būtu tiešām lietderīga, kad serverī paliekot vienam adminam, cilvēki lūdz nomainīt karti vai pasaukt kādu ar tādu iespēju.

Stati - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=2792

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, nenoliedzami, admini šajā laikā arī spēlē, bet reti kuram no tiem ir dotā komanda. Pēdējā laikā, sakarā ar jaunajiem adminiem tik tiešām bieži serveros ir pa adminam, bet nejau ar xvotemap. Tāpēc dažreiz arī nākas ieiet webā palūgt par kartes nomaiņu, bet nu reti kurš atsaucas.

Edited by Pauly
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Var jau piemest vote. Godīgi sakot, sākumā biju gana skeptisks par Pauly kandidatūru, bet, spriežot pēc pēdejiem iespaidiem, manai skepsei nav bijis pamats. Esmu gan no tiem, kuram patīk gan oilrig, gan italy, gan vertigo, bet vienmēr kāds uzmetīs voti uz defu un vienmēr tas arī tiks sabalsots.

Gan jau pratīs apieties ;)

Link to comment
Share on other sites

My opinion like a player - Man bieži sanāk spēlēt kopā ar Pauly, un bieži arī nav admina iekšā serverī ar xvotemap kurš varētu nomainīt karti.

Pauly bieži spēlē vēlos vakaros un naktīs arī. Cik es esmu manījis. Var dot, var nedot. Bet galva viņam ir uz pleciem. Protams smadzenes arī strādā ok :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...