.iso Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Man te viens taads luugums! 1.vai man varetu, kads apskaidro kaa var taisit slap ar vienu reizi vairaakas.( cerams saprataat ) 2. vai kaads man varetu iemacit uzzinat player ID. savadak ir taa ka ienak dzekins ar niku "." un vel paris ir ar punktu nikaa. Kaa lai es vinju izkikoju. Tas arii kaa butu viss uz doto briidi! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Juutos varonis un labdaris: 1. Vairaaki slap: raksti konsolee shitaa "xslap Target1;xslap Target2;xslap #PlayerID". Ar semikoliem atdala vairakas komandas. Nav vienas komandas, kas slapotu daudzus keksus uz reiz, cik zinu. Vienmeer arii lielaaki slapi tiek tiaisiiti ar semikola paliidziibu. 2. Playera ID: Konsolee komanda "status". Visaa info guuzmaa uzraada arii playera ID. Nepateikshu, kur kolonaa gan, bet parasti... ash 5-ciparu skaitlis. Apskaties, parasti pirmaa rindinja ir info, kas kuraa kolonaa dziivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted December 28, 2005 Author Report Share Posted December 28, 2005 (edited) #21 "Bebris atriebeejs XVI" 441 STEAM_ID_LAN 19 27:53 32 0 senQ un vel viens jaut. kurs no siem isti skaitaas ID ->>> 53 32 0 ??? Edited December 28, 2005 by .iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 441 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Vienkarsak ieraksti konsolē: vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 senQ, par padomiem ... cerams, ka sapratu un viss bus OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now