Profth3tic Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Sveiki. Esmu redzējis video ,ka metot granātu pārslēdzās uz nazi. Tātad man arī to pašu vajadzētu. Man bija viens GUI kur bija kad liek klusinātāju pārslēdzas uz nazi un pēc tam atpakaļ uz ieroci. Nu vot. Bet man vajadzētu tā : Kad met granātu pārlēdzas uz nazi un pēc tam uz ieroci. Ja nevar tā tad vismaz lai aizmetot granātu pārslēdzas uz nazi. Lūdzu pasakiet kas jāraksta configā vai jeb kur citur lai būtu kā aprakstā. Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Izmet granātu, nospied 3, tad nospied ieroci. Omg. Tas viss ir pirkstu veiklība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profth3tic Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 Izmet granātu, nospied 3, tad nospied ieroci. Omg. Tas viss ir pirkstu veiklība. dažreiz sanāk nomudīties un neaizmest granātu ,tāpēc gribu lai būtu automātiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Tad izņem šo no paraksta vismaz... ja sanāk nomudīties... MADE SKILL BE PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 (edited) Pirkstu veikliba! Manuprat pec HE iet primary weap, ja pareizi atceros. Ja no stura izlidis teletubijs, taisies vinju ar nazi durt vai? ;D Btw, tas nav nepiecieshams! Maybe ieks kkada video, kur vins pec -5 ta izdara, izskatas YO... Spriezot pec tava siga, tev tas butu jazin, PRO WEAPUS NESVICHO un pamata lieto primary! ^^, Y0 Edited July 22, 2012 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 skilotam klaviatūras klakšķinaātājam tas ir pus-sekundes jautājums ar pirkstiem nospiest to komboi to tik ātri pat nevajag jo pats ierocis nomainās ilgāk ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Skilots enemy to sekundes dalu izmantos, lai atstatu tev 0 HP. Domaju, kads mods var aizslegt sho temu, izrunata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts