Jump to content
GIGN Forum

Help!


Mashenka
 Share

Recommended Posts

2 jautājumi!

1) Domāju sākt viedot KZ mapi , bet nekur nevaru atrast kā izveidot gan starta pogu, gan beigu pogu un taimeri. Lūdzu palīdzat, pasakat kā ;)

2) Mans VHE ir uz zhlt un draugs saka ka tas ir sūdīgs un ka vajg izmantot citu, jūs varat pateikt kā to progu vai kas tas ir sauc?

Link to comment
Share on other sites

jajau tev nepatik vhe un zhlt kurus izmanto visi un cik noprotams tad tu par ar tiem neproti apieties un gribi lai visu ielej ar karoti smadzenē tad seko šiem norādījumiem

nospied "new game" tad kad ielādējas kāda kz karte, atver konsoli un raksti "new map "nosaukums" un sāc zīmēt un krāsot sienas :rofl:

Link to comment
Share on other sites

nu tad saki čalim ka nopirksi vairāk ramu un cietos diskus :D

cmon neesi aksts, es kartes taisīju pirms vairākiem gadiem, tiesa gan tikai kā tādu ieskatu, kā tās lietas darās, lieto googli uzdod tur jautājumus, un ja nesanāk izpildīt atrastās atbildes, prasi šeit kā to pareizi izdarīt, nevis bļauj ka gribi bet nezini kā.. tas ir tāpat kā iet pie daktera un bļaut "dakter man sāp, izārstējiet" dakteris" kas jums spāp?" tu "man sāp!!!" un dakteris pasaka "GTFO RTFM "

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

1) Tepat forumā kādreiz bija, jāmeklē. Ja nav, tad googlē pavisam noteikti būs.

2) Ja māki taisīt ar ZHLT, tad nekas cits nav nepieciešams. Ja nu tomēr, tad šeit. Nezinu vai tas ir jaunākais neoficiālais updeits, bet tajā forumā jābūt, pats nekad neesmu lietojis, jo nav nepieciešamības, bet, protams, tas ir labāks.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...