Jump to content
GIGN Forum

Admina Tiesības Publiskajā Serverī


Recommended Posts

Labvakar!

Informācija par sevi:

  • Vecums; 20 gadi
  • Nodarbošanās; Strādāju finanšu jomā, precīzāk diemžēl darba politika neļauj izpausties.
  • Pieredze CS; Kopsumma pie 6-7 gadiem, ar visām pauzēm un morālajiem ateljē.
  • Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem - Labums būs ar to, ka serverī uzturos samērā bieži un samērā daudz, ja atļauj laiks, arī ikdienu nākas saskarties ar pārkāpējiem, kas izmanto neatļautās programmas, saucamos čītus un skriptus, līdz ar to, bieži nākas ziņot par to serverī atbildīgajiem cilvēkiem, bet ļoti ļoti bieži tādu cilvēku nav. Uzskatu, ka spēšu ātri un objektīvi izmantot admina dotās tiesības likvidēt nevēlamos spēlētājus.Galu galā labums būs no tā, ka attīrīšu serveri no nevajadzīgajiem un uzturēšu kārtību serverī.
  • Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; pārsvarā sanāk tie ir vakari un brīvdienas, kad laiks ļauj, laika posmos no 18 līdz 1 naktī.
  • Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...ayer.php?id=195 , stundas kopsumma pēc restarta šobrīd ir pie 365-370, negribu sameloties, jo godīgi neatceros.
  • OBLIGĀTI - Niks ir reģistrēts.

Administrātori kuri atbalstītu - dogy, chucky, goodmens, nemācēšu teikt par Linkinu, bet savulaik arī ar viņu biju runājis par šo tēmu.

Principā forumā neesmu nekāds aktīvists, jo uzskatu, ka lieki spamot gan nav vēlams, savas domas labāk paturu pie sevis.

Par ''čīteriem'' runājot, forumā tos nelieku, vienmēr vainu ja admins ir serverī paziņoju adminčatā, vai arī ieskrienu webā un čatā ierakstu.

Par to var piekrist katrs pub admins, jo bieži vien nākas rakstīt tur iekšā par tiem.

Šobrīd nepretendēju ne uz ko astronomisku, pietiks ar standarta paketi, kas paredz slay,gag,slap,kick. Protams bans ir vajadzīgs un būtu vēlas pie tā tikt, bet saprotu, ka sevi ir jāpierāda. Tāpēc var arī pacīnīties ar kick un voteban.

Paldies, ka uzklausījāt.

ar cieņu brahhh

kā gūdmens minēja, iepriekšējais niks - flowe, to noteikti esat manijuši. Jo figurēju ar to niku te teju 4 gadus.

Edited by endža
Link to comment
Share on other sites

Manu rec tapat nenjems verā , jo es pazistamiem visiem lieku rec :DD Teiksim taa, nepazistu shito keksu...Bet serverii patikamu iespaidu atstajis, tads draudzigs, ,nav dirsiigs...Spelee biezhi, jo parasti kad es esmu arii shamais rauj jau pirms manis CS`ku... Daudz jau neko prasa un svaigas asinis varbut naktu pa labu, bet nu vairums te tapat izlems...Jauninjos ne vnm te uz reiz visi iemiil :P Ah jaa uzraxti ar kadu niku tu agrak speleji lai citi arii zin..

Link to comment
Share on other sites

Atbalstu šo cilvēku uz prasītajām komandām iekš PUB. + Ja dod tiesības, tad xb arī piemetat klāt. Esmu spēlējis agrāk ar šo indivīdu cw, mazos turnīrus utt. Arī ir palīdzējis ar čīteru tvarstīšanu serverī, kā arī neizceļas ar nekādām rupjībām iekš spēles. Kluss,saprotošs,redzīgs spēlētājs.

Tā kā es vispār pirmo reizi kādu atbalstu, tad jau manu viedokli jāņem vērā, nekā gūdija, bet, šoreiz gūdija atbalstu arī ņemat vērā! :)

Link to comment
Share on other sites

Mēneša laikā jau ir iedoti trīs vai četri aksesi un pietam vēl ir vasara. Kā arī visi tikai uz pub serveri. Kāpēc ne uz csdm, war3 un gg? Nav nekas pret konkrēto spēlētāju, bet kādreiz bija savādāk, jo kā visi zin vasarā ir mazāk spēlētāju un addminu, kas velta laiku csam, tāpēc adminu trūkums ir tikai normāls un saprotams ( es netiektu, ka būtu adminu trūkumus pub serverī). Tāpat visi admini vairāk vai mazāk spēlē vienos un tajos pašos laikos. Tas tā viela pārdomām.

Par spēlētaju neko sliktu nevar pateikt, jo nav no tiem, kas izliek savas negatīvās emocijas čatā un neatraugājas mikrofonā, kā to dara daži labi. Un, ja arī piešķirs aksesu šaubos vai izmantos xsay komandas, lai paustu savas visiem "interesējošās" emocijas vai neslapos(var roketot,noslayot, izkikot) bezjēgā, tikai tāpēc, lai redzētu savu niku malā to daram.

Ja tiešām ir vajadzīgi admini un konkrētais spēlētājs uzlabos spēles kvalitāti pub serverī, tad manis pēc dodu rec.

Edited by R._
Link to comment
Share on other sites

kapēc ne csdm,gg, vai war3, jo mani nervi nespēj to spēli pavilkt, ātri sapsihojos un 10min laikā esmu ārā no servera. Pub uzskatu par klasisku, normāli spēli, kur tu vari gan uzspēlēt, gan atpūsties. Protams pildot sava veida pienākumus, jo arī parastam spēlētājam tomēr ir noteikumi kuri jaievēro - disciplīna un godīgums. Ne katrs to spēj un tamdēļ arī rakstīju šo pieteikumu.

Protams saprotu no R_ teiktā, ka adminu tik tiešām pēdējo mēnesi ir iedevuši vairākiem spēlētājiem, bet tas nekad nemainīs faktu, ka ne vienmēr visi ir pieejami dotajā brīdī un labprātīgi iejiet serverī.

Protams, ja šobrīd tas nav aktuāli vairs, viss būs saprotams un skaidrs. Pienāks savs laiks.

Tieši rakstiju pieteikumu uz vasaru zinot kāda būs situācija, daudziem brīvs, skolas nav, darbā atvaļinājumi, bet man visa vasara ir darbos un vakarus es pavadu mājās, ja ne katru tad vismaz garantēti 3-4x nedēļā, jo nu visādi gadās.

Stundas ir pie 400, uzrakstiju, ka pēc restarta kopā.

E: tieši tieši tāpēc arī nespēlēju nekur citur :)

Tomasam - tieši par to arī iet runa, ar visādiem modiem spēlēt kur nonstopā notiek kaut kāds ekšens nav priekš manis..

galva sāk sāpēt no tās šaudīšanās skaņas..

Edited by endža
Link to comment
Share on other sites

50 stundas komōn. Adminu ir pietiekami, neuzskatu, ka tagad katram kurš raksta pieteikumu, un škiet +/- kādam sakarīgs ir uzreiz accesi jāliek virsū.

Atri sapsihojies? 10min? Kas tad no tevis par adminu sanāks.. Šo vari neatspēkot.

Link to comment
Share on other sites

Pirms tam tika iedoti acces dažiem nažiem kuriem točna nevajadzēja dot un viņi ir papisušies prom tāpat, bet šitas čalis ir labs un domāju viņš pildīs pienācīgi savas tiesības un neuzskatīs sevi augstāku par pārējiem un izturēsies cienīgi.

REC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...