Aureelijs Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Sveiki! Ar kādu komandu var nomainīt augstumu skatu punktam? Man ir par zemu un sanāk ka lodes lido augstāk nekā rāda tēmeklis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 ko? kā tas ir iespējams?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) ir viens varians, paregulē krēsla augstumu uz max, monitoru noliec uz zems un būs tev ideāls skats no augšas, otrais variants būtu spētēt kājās stāvot. Edited July 1, 2012 by Lukesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureelijs Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Lukesh ja esi tik tups un neko nevari ieteikt tad labāk paturi muti ciet... http://www.bildites.lv/viewer.php?file=u8muwn680mozny1uchhk.jpg] Skrienot sajūta itkā skats no vēdera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 cl_bob; cl_bobcycle uz cik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Prbolēma ir video (Tā man šķiet). Uzliec rezolūciju cs' am 1024x800 vai 800x600. Uzliec OpenGL. Mērķi uzliec autosize.(Tagad pārbaudi) PS. Tev stīmots CS? Mēģināji pārinstelēt, ja jā tad novelc citu klientu. Edited July 1, 2012 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureelijs Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 (edited) cl_bob "0" cl_bobcycle "0" Mēģināju mainīt rezolūciju un mērķi nekas nemainās Nau stīmots...agrāk viss bija kārtībā, bet kad tā novirze parādījās kad configu pārtaisīju, tāpēc domāju ka ar kkādu komndu to būsu dabūjis gatavu Edited July 1, 2012 by Aureelijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Paspelejies ar bobcycle. O.8, mby 1. Vai vnk palaid defaulto cfg, userconfig.cfg vai ka tur bija, vairak jau neatceros, paskaties cstrike mape! Edited July 1, 2012 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 cl_bob "0" cl_bobcycle "0" Ja nezini vērtības pie kurām nevajadzēs šaut virs galvas tad dzēs šitās divas rindiņas no cfg ārā vai uzliec defaulto 0.01 un 0.8, tur tā problēma ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Ne vienmēr! Pēc sevis zinu, ka reiz, kad vel sāku šaut un cfg bija smth SO COOL for me, bija savilcis nesaskaitāmu skaitu viņu un beigās, viss bija tā samainīts, pārmainīts, ka rakstot defaulto vienību uzlikšana tikai pasliktināja visu! Respektīvi, jā... Maybe tas tikai man tā... Btw, liec defaulto un teorētiski visam jāstrādā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 viewsize 120 and ready to play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Ne vienmēr! Pēc sevis zinu, ka reiz, kad vel sāku šaut un cfg bija smth SO COOL for me, bija savilcis nesaskaitāmu skaitu viņu un beigās, viss bija tā samainīts, pārmainīts, ka rakstot defaulto vienību uzlikšana tikai pasliktināja visu! Respektīvi, jā... Maybe tas tikai man tā... Btw, liec defaulto un teorētiski visam jāstrādā! Ko nevienmēr. Nevajag samest entos cfg, kur viens otru execo, ierakstīt konsulē kādu komandu un brīnities kapēc nekas nenotiek. Autoram ir viss vajadzīgais, TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts