Jump to content
GIGN Forum

Advancētā Atlase


DominiX
 Share

Recommended Posts

Tātad problēma ir visai elementāra - ir nepieciešams patīrīt kompi no dažām liekām lietām, tai skaitā arī foto kopijām un dokumentu kopijām. Bet nezinu kā lai to izdara, ja šie faili ir samētāti savos subfolderos. Respektīvi nebūtu vēlme soļot cauri mapīšu simtiem, skatīt bildes un meklēt pēc nosaukuma tai duplikātus vēl kādā no simts mapēm, kā arī neder variants visus img failus brutāli samest vienā mapē un kopijas automātiski izdzēst.

Vai ir iespējams izfiltrēt kopijas ( pārsaukta nav neviena bilde ), nešķirojot tās pa vienai un nemetot sīrčā?

Tā kā šo kompi ir apsēduši jau pārāk daudz nezvēru, kā arī digitālais tiek visai bieži tīrīts ārā ( bildes vienkārši iemestas kompī, citreiz izdzēšot to, kas palicis kamerā, bet citreiz nē... ), tad nu šis bardaks ir neciešams. Jebkāds reāls ieteikums šai sakarā?

Link to comment
Share on other sites

Nu variants ar ārējo cieto disku derētu tikai tādā gadījumā, ja varētu viņam uzstādīt filtru, kas neļautu ( arī subfolderus pārvietojot ) pārvietot tur bilžu kopijas.

TB es pārlieku folderus b-day un b-day_sūtīt (piemēram) un reāli pārvietojas tikai viena bildes kopija no tiem abiem folderiem. Bilžu tiešām ir ĀRPRĀTĪGI daudz. Sačakarētas kopijas, neveiksmīgas, nesankcionētas atlases rezultātā esmu palicis bez variantiem, tāpēc nāku šeit.

Gūgle spētu palīdzēt tikai tad, ja es prastu paprasīt, ko man vajag. Bet es pat īsti nezinu ko lai viņai prasa :)

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

sen senos laikos atceros bija proga, kas speeja nolasiit originaalu un kopiju, respektiivi izmeta kopijlistu, ja es vel atcereetos kaa vinju sauca...paprovesu samekleet.

EDIT: http://www.easyduplicatefinder.com/ tipa kaut ko shaadu, so tiesi neizmantoju, bija savadaka, bet vismaz pavediens pec kaa tiekties uz meerki ;)

Edited by Epix
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies! Cūciņa variants tagad tiek testēts.

13860 duplikāti, kopējā massa ap 100 gb :D

Kāds mēģinot "pārvietot" galeriju kopējis visu folderi ar 120 bildēm aptuveni 14 reižu :D Vot to es saucu par feilu!

Topiks slēdzams ciet. Vēlreiz paldies! :)

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...